Vehicle del servei d'emergències mèdiques

Mor un home de 84 anys en intentar treure un gos d'un pou a Lloret de Mar

L'home havia desaparegut dijous passat, quan va sortir a passejar amb els seus gossos, abans de la revetlla de Sant Joan
Redacció Actualitzat
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Els equips d'emergències que buscaven un veí de Lloret de Mar desaparegut dijous passat, quan passejava amb els seus gossos, n'han trobat el cadàver a dins d'un pou, a quatre metres de profunditat. També hi han trobat ofegat un dels seus gossos.

Els Mossos d'Esquadra creuen que l'animal podria haver caigut a l'aigua i que l'home, de 84 anys, hauria mort en intentar treure'l.

L'home havia sortit a passejar amb els gossos dijous passat a la tarda, abans de la revetlla de Sant Joan. En no tornar a casa, la família en va denunciar la desaparició divendres i es va muntar un dispositiu de recerca en què han participat Bombers, Mossos, Policia Local, Protecció Civil i voluntaris d'un centre excursionista.

Finalment, els equips de rescat han trobat el cos de l'home i d'un dels gossos, aquest dissabte, surant en un pou, d'on els han tret membres de la unitat de subsol dels Mossos.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut