Unes 20 models, amb tot tipus de cossos i colors de pell han desfilat acompanyant a Krystyana (@khrystyana)

Models de talles grans ocupen Times Square per protestar contra Victoria's Secret

La protesta al carrer de Nova York volia reivindicar els diferents cànons de bellesa
Redacció Actualitzat
TEMA:
Feminisme

El Times Square paralitzat en contra de Victoria's Secret. Unes 20 models, amb tot tipus de cossos i colors de pell, han desfilat pels carrers de Nova York per reivindicar els diferents cànons de bellesa.

L'organitzadora ha estat la model de talles grans Khrystyana, que a través de les xarxes socials ha difós imatges de la desfilada. La model ha compartit un missatge d'agraïment a les assistents:

"I així va passar! Vull expressar la meva gratitud a totes les dones que desfilaven per TOTES nosaltres. Sí, va fer fred, va ser horrible, però la nostra calorosa energia ens va guiar i vam organitzar un espectacle inoblidable. Volem que totes les dones se sentin empoderades, fortes, maques! Cap mitjà hauria de dictar-vos què teniu de dolent i com hauríeu de canviar. El vostre cos sap millor el que necessiteu i es mereix ser el vostre amic més proper. DONES us estimem! Gràcies per conduir des de molt lluny, volant des de lluny per a aquest esdeveniment i moltes gràcies per veure'ns en directe des de tants països!"

El moviment, identificat i compartit a Instagram amb el hastag  #TheRealCatwalk ("la passarel·la real"), volia representar totes les dones i aconseguir que ningú se sentís malament en veure les models de Victoria's Secret. L'activista ha agraït a la també model Page Noel que tingués la idea de fer la passarel·la en aquell moment:

 

 

Altres models també han compartit imatges de la passarel·la improvisada. Diferents talles, races i colors de pells s'han pogut veure als carrers de Nova York:

 

 

 

ARXIVAT A:
Feminisme
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut