Marine Le Pen acusa el seu pare de voler "segrestar" el Front Nacional

La líder ultradretana afirma que la condició de Jean-Marie Le Pen com a president honorari "no li dóna el dret de fer provocacions vulgars que sembla que estiguin dissenyades per danyar la meva imatge i la del partit"
Redacció Actualitzat

Els Le Pen han trencat relacions polítiques. La líder del Front Nacional (FN), Marine Le Pen, s'ha enfrontat obertament amb el seu pare i fundador del partit i li vol impedir que sigui candidat en els pròximes eleccions regionals franceses. En un comunicat, la líder d'extrema dreta acusa Jean-Marie Le Pen de torpedinar la seva carrera en la política nacional i d'"intentar segrestar el partit", en un moment en què l'FN disposa d'un suport històric a França.

La líder ultradretana assegura que el seu pare "està immers en una espiral de terra cremada i de suïcidi polític". Diu que "el seu estatus com a president honorari no li dóna el dret de segrestar el Front Nacional amb provocacions vulgars que sembla que estiguin dissenyades per danyar la meva imatge i la del partit".

Marine Le Pen ha reaccionat d'aquesta manera arran d'una entrevista a un diari en què el seu pare va defensar el règim col·laboracionista francès de la Segona Guerra Mundial i va qualificar el primer ministre, Manuel Valls, d'immigrant. La seva filla, a més, ha convocat el comitè executiu del seu partit per prendre les mesures necessàries contra el president honorari de l'FN.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut