Forcadell ha difós aquesta imatge de la trobada amb José Antonio Vargas

L'ACVOT critica que Forcadell no es disculpi per haver rebut "un assassí" com Otegi

El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes diu que la visita d'Otegi obre la porta a rebre al Parlament assassins, pederastes o violadors
Redacció Actualitzat

El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Antonio Vargas, ha lamentat que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, s'hagi negat a disculpar-se per haver rebut el secretari general de Sortu, Arnaldo Otegi, la setmana passada. Vargas s'ha queixat que es donés aquest tracte a "un assassí" i ha afegit que la visita suposa "embrutar" la institució.

"Li hem fet una pregunta molt senzilla, que és si demanava disculpes a les víctimes d'ETA a Catalunya pel fet que Otegi hagi embrutat aquesta institució entrant aquí. Ella diu que no demana disculpes i, per tant, aquí ja ha acabat la reunió."

Vargas ha justificat que l'argument que Otegi representa un partit no és vàlid perquè "està inhabilitat per a càrrec públic". També ha assegurat que la rebuda a Otegi obre la porta de l'hemicicle a tota mena de delinqüents.

"Si ha entrat aquest representant de terroristes en aquest Parlament, a partir d'ara ja s'ha obert la veda. Hi podem posar José Bretón, el que va matar els seus fills, quan surti de la presó, que vingui i ens doni explicacions o lliçons magistrals. O qualsevol terrorista jihadista dels atemptats de París o Brussel·les quan compleixin la condemna. O un pederasta. O un violador. O un maltractador de dones. Qualsevol d'aquests, quan compleixin la condemna, que vinguin aquí."

L'ACVOT ha lliurat a la presidenta del Parlament un document amb els testimonis de familiars de víctimes de l'atemptat d'ETA a Vic, diumenge que ve farà 25 anys. La trobada entre Vargas i Forcadell ha durat uns cinquanta minuts.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut