L'actor Dani Rovira en una foto d'arxiu de la seva interpretació de "Superlópez" ( ACN / Walt Disney)

L'actor Dani Rovira anuncia que ha acabat la quimioteràpia amb èxit

El conegut intèrpret d'"Ocho apellidos vascos" va anunciar que tenia un linfoma de Hodgkin el passat mes de març
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

L'actor Dani Rovira evoluciona favorablement del linfoma de Hodgkin que li van diagnosticar el passat mes de març. Ell mateix ha anunciat a les xarxes socials que "els linfomes han desaparegut" després de vuit sessions de quimioteràpia i que ara ha de començar la radioteràpia per concloure el tractament.

 

 

El linfoma de Hodgkin és un subtipus de càncer que afecta glòbuls blancs crucials per al sistema immunitari.

El protagonista d'"Ocho apellidos vascos" va anunciar el mes de març que començava un tractament de quimioteràpia. Ara l'ha acabat amb algunes seqüeles com "la pèrdua de cabell, las venes del braços dures i cap d'hipopòtam", diu en al·lusió a una fotografia que ha publicat amb una màscara que li tapa el cap.

En la mateixa publicació, l'actor explica que aquesta mateixa setmana inicia 18 sessions de radioteràpia, una al dia. "A mitjans d'agost haurà acabat aquest malson", afirma Rovira, que titlla d'"última pantalla del videojoc" el que li falta de tractament.

L'intèrpret s'ha mostrat agraït per tots els suports rebuts i anima tots aquells que estan en aquesta lluita. També ha valorat la dedicació i professionalitat dels metges i sanitaris.

Rovira va reaccionar a les xarxes socials amb la mort del cantant Pau Donés a conseqüència d'un càncer, ara fa poc més d'un mes.

 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema Televisió Càncer
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut