La selecció espanyola empata a un a Bratislava sense haver de lamentar cap lesió

Com era d'esperar, el partit a Bratislava ha estat de tràmit per a la selecció espanyola. Ni ambient infernal, ni gaires problemes per mantenir la renda de quatre gols aconseguida dissabte a Madrid (5-1). Els primers 45 minuts de partit han acabat amb empat 0-0, i en la primera ocasió que ha tingut la selecció local Holsko ha inaugurat el marcador. Malgrat tot, el combinat que entrena Luis Aragonés ha tingut sempre dominada l'eliminatòria i David Villa, en el minut 26 del segon temps, ha aconseguit l'empat a un amb què s'ha acabat el matx. També s'han classificat Austràlia, Trinitat i Tobago, Suïssa i la República Txeca.
En el minut 18 Raúl ha tingut la millor ocasió del primer temps. També Fernando Torres ha tingut una bona oportunitat de batre la porteria eslovaca, però no han acabat d'encertar en les respectives rematades. Luis Aragonés ha fet quatre canvis amb relació als que van guanyar 5-1 al Vicente Calderón. En el minut 5 de la segona part, un rebuig equivocat de Michel Salgado l'ha aprofitat Holsko, que acabava d'entrar, per batre Casillas en la que era la primera clara oportunitat d'Eslovàquia. Els suplents han estat clau. Durant la segona part han entrat Sergio Ramos, David Villa i Morientes. Els dos davanters han fet la jugada del gol de l'empat aconseguit en el minut 26 pel davanter del València, David Villa. El millor del partit, al marge de la classificació per al Mundial d'Alemanya de l'any vinent, ha estat que cap jugador no s'ha lesionat, tenint en compte la jornada de Lliga que s'ha de disputar aquest cap de setmana amb el Madrid-Barça de rerefons.