El 3 de 10 amb folre i manilles de la Jove de Tarragona

La Jove Xiquets de Tarragona fa història i converteix el Vendrell en plaça de 10

Els Nens del Vendrell també han fet història descarregant el seu primer 4 de 9 amb folre
Redacció Actualitzat

La temporada castellera continua donant mostres d'excel·lència. La diada de Santa Teresa ha coronat la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que per primer cop ha descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles. Ho ha fet al Vendrell, que s'ha convertit en plaça de 10 i ha vist com la colla local feia un pas més en la seva progressió descarregant el seu primer 4 de 9 amb folre.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha descarregat per primera vegada el 3 de 10 amb folre i manilles en aquesta diada de Santa Teresa. La colla tarragonina havia aconseguit carregar-lo fa dos anys al Concurs de Castells, i aquest diumenge ha pogut completar aquesta construcció.

La Jove de Tarragona ha acabat signant la millor actuació de la seva història amb el 3 de 10 de sortida i el 5 de 9 amb folre en segona ronda. En la tercera ronda, el 3 de 9 amb folre i l'agulla els ha quedat en intent. A la repetició han pogut descarregar el 9 de 8 i han tancat la diada amb el pilar de 8 amb folre i manilles descarregat.

La plaça Vella de la capital del Baix Penedès també ha vist com la colla local, els Nens del Vendrell, han fet història descarregant el seu primer 4 de 9 amb folre. Els de la camisa vermella també han descarregat el 4 de 8 amb l'agulla, el 3 de 8 i el pilar de 7 amb folre.

La tercera colla a plaça, la Colla Joves Xiquets de Valls, ha descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre.

Millor actuació dels Borinots

Aquest ha estat un diumenge d'alta intensitat castellera també a Sants, on els Borinots han aconseguit la millor actuació de la seva trajectòria. Han completat amb solvència el 3 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles, el 4 de 9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Minyons de Terrassa hi han descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folre i han estrenat el pilar de 8. També han fet un 4 de 9 com a prova del 4 de 10.

Els Capgrossos de Mataró han completat la tripleta màgica i el pilar de 6.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut