Elsa Artadi, cap de campanya de JuntsxCat

La Guàrdia Civil inclou Artadi en un llistat de 32 persones que considera d'"interès"

Així consta en un dels informes que han entregat al jutjat número 13 de Barcelona, que investiga l'organització de l'1 d'Octubre
Redacció Actualitzat
TEMA:
Procés català

La Guàrdia Civil ha inclòs una persona clau en les negociacions per investir Carles Puigdemont, la portaveu de Junts per Catalunya Elsa Artadi, en una llista de persones que consideren "d'interès" per a la investigació del procés. Així consta en un dels informes que han entregat al jutjat número 13 de Barcelona, que investiga l'organització de l'1 d'Octubre.

La llista té 32 noms, tots excàrrecs del govern, que s'han extret dels correus electrònics de l'exsecretari d'Hisenda Lluís Salvadó. En el llistat, hi figuren tant receptors com emissors, així com el treball que exercien en aquell moment i els seus càrrecs.

Artadi és l'artífex de la campanya de Puigdemont per a les últimes eleccions autonòmiques de desembre passat i ara diputada per JuntsxCat, ja que ocupava el número 10 de la llista per Barcelona. Ara, la Guàrdia Civil l'ha inclòs en aquesta llista de 32 persones, entre les quals hi ha alguns dirigents independentistes ja imputats -com Salvadó, Oriol Junqueras, Carles Viver i Josep María Jové.

També hi apareixen segons i tercers graons de la vicepresidència de la Generalitat, així com de la Conselleria d'Exteriors, del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat, juntament amb un exdiputat d'ERC i fins i tot un assessor del partit de Junqueras.

ARXIVAT A:
Procés català Article 155 Referèndum 1-O
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut