La Fiscalia de l'Audiència Nacional demana imputar Guillermo Zapata pels seus tuits

En uns missatges a Twitter el 2011, Zapata feia acudits sobre les víctimes de l'holocaust, el crim d'Alcàsser i la víctima d'ETA Irene Villa
Redacció Actualitzat

La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha demanat que se citi a declarar com a imputat el regidor d'Ahora Madrid Guillermo Zapata per un delicte d'humiliació a les víctimes d'ETA. La fiscalia considera que els seus tuits van generar "descrèdit, menyspreu i humillació" als afectats.

Tot ve d'uns tuits de l'any 2011 en què Zapata feia acudits sobre les víctimes de l'holocaust, el crim d'Alcàsser i la víctima d'ETA Irene Villa.

 

En el seu escrit, la fiscalia demana al jutge Santiago Pedraz que citi Zapata perquè el contingut dels seus comentaris a Twitter és "objetivament vexatori" per a totes les persones que de manera directa o indirecta han estat víctimes de la violència de l'organització terrorista ETA.

En fer-se pública la polèmica, Guillermo Zapata va deixar la regidoria de Cultura del govern municipal liderat per Manuela Carmena, però manté l'acta de regidor.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut