Jaume Plensa exposa a la Pedrera la seva "Poesia del silenci"

L'exposició, centrada en la influència de la literatura, acull un centenar de peces fetes entre el 1988 i avui
Redacció Actualitzat
TEMA:
Art

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta l'exposició "Jaume Plensa. Poesia del silenci". Fins al 23 de juliol es podran visitar més d'un centenar de peces de l'obra de l'autor, que mostren el seu recorregut artístic de més de cinc dècades.

El fil conductor de l'exposició és la influència del món de les lletres en l'obra d'aquest escultor universal. La mostra arriba dies després que l'artista català s'estrenés el Liceu com a director escènic --i autor també de l'escenografia-- amb l'òpera "Macbeth".

L'exposició conté producció de Plensa des del 1988 fins ara amb obres de gran, mitjà i petit format, que corresponen a les múltiples facetes de l'artista.

Una de les obres de Jaume Plensa que es pot veure en un dels patis de La Pedrera (ACN/Guillem Roset)

Tot i que la majoria d'elles són d'escultura, també hi ha obres en paper. Una desena de peces s'han situat fora de les sales d'exposicions, com la peça "Flora", del 2021, que rep els visitants --i els vianants que es passegin pel passeig de Gràcia-- davant de la façana de la Casa Milà.

El diàleg entre l'obra de Plensa, molt apreciada pel públic, i l'arquitectura d'Antoni Gaudí, arquitecte de la Pedrera, és una fórmula imbatible per seduir el públic local i també els milers de turistes que visiten Barcelona.

L'escultor Jaume Plensa a la Sala d'Exposicions de La Pedrera (ACN/Guillem Roset)

 

ARXIVAT A:
Art
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut