El matxet amb el que el detingut de l'Hospitalet de Llobregat hauria intentat matar un altre home durant una baralla en un bar de la ciutat. (horitzontal)

Ingressa a presó un home acusat d'intentar matar-ne un altre durant una baralla en un bar de l'Hospitalet

Actualitzat

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 d'agost un home de 27 anys de l'Hospitalet de Llobregat, acusat d'intentar matar-ne un altre durant una baralla que va tenir lloc uns dies abans en un bar de la ciutat. El detingut va clavar un matxet de caça de grans dimensions a la víctima, que va haver de ser traslladada a l'hospital amb un pronòstic molt greu, tot i que finalment la van aconseguir estabilitzar. Un cop va passar a disposició judicial, el Jutjat d'Instrucció número 3 de Barcelona va ordenar l'ingrés a presó de l'agressor.

Els fets van passar dissabte 5 d'agost i va ser gràcies als testimonis de la baralla que es va aconseguir detenir l'agressor. La descripció de l'individu va ser clau per poder-lo detenir, així com alguns detalls del seu domicili que van poder aportar alguns dels testimonis.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut