García López derrota Nieminen 6-4, 3-6 i 6-4, i aixeca a Bangkok el segon títol de la seva carrera

Guillermo García López ha aconseguit a Bangkok el segon títol de la seva carrera ATP. Després de donar la sorpresa eliminant contra pronòstic Rafael Nadal en semifinals, el tenista d'Albacete no ha deixat escapar l'ocasió que se li presentava i ha derrotat Jarkko Nieminen en la final del torneig tailandès. García López s'ha desfet del finlandès per 6-4, 3-6 i 6-4 en poc menys de dues hores, i ha pogut culminar amb un èxit notable la millor setmana de la seva trajectòria. Amb aquest triomf, l'espanyol s'acosta al lloc 40è del rànquing. García López havia inaugurat el seu palmarès l'any 2009 imposant-se a Kitzbühel.
Actualitzat
Més enllà d'aquest èxit, Guillermo García López recordarà aquesta edició de Bangkok pel triomf sobre Rafael Nadal, ja que el va convertir en el primer jugador situat per sota del lloc 50è del rànquing que derrota el vigent número u del món des del 2007.

Youznhy guanya a Kuala Lumpur

Per la seva part, el rus Mikhaïl Youznhy ha guanyat el Torneig de Kuala Lumpur en vèncer avui a la final el kazakh Andrei Golubev per 6-7 (6), 6-2 i 7-6 (3) en 2 hores i 32 minuts. Youznhy ha guanyat així el segon títol aquest any i el setè de la seva carrera, i rellança les seves opcions per aconseguir per primera vegada un dels sis llocs que queden vacants encara per participar a la Copa Màsters de Londres.
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut