Federer guanya el Torneig d'Estocolm després de derrotar Mayer 6-4 i 6-3

Roger Federer continua acumulant títols al seu palmarès. L'últim, el que fa 64, l'ha conquerit aquest diumenge a Suècia en imposar-se al Torneig d'Estocolm. El suís s'ha desfet de Florian Mayer per 6-4 i 6-3 en poc més d'una hora. L'alemany, que sempre havia perdut contra Federer en els seus duels anteriors, no ha pogut mai defensar-se del bon joc del suís i ha acabat cedint oposant molt poca resistència. D'aquesta manera, Roger Federer iguala Pete Sampras en la quarta plaça del rànquing de tenistes amb més títols ATP. Jimmy Connors n'és el primer amb 109, seguit d'Ivan Lendl, amb 94, i John McEnroe, amb 77.
Actualitzat
Aquest és tot just el tercer títol de Federer aquest 2010 després dels aconseguits a Cincinnati i a l'Obert d'Austràlia. Mai abans, l'actual número dos del món havia pogut imposar-se a Estocolm.

Estrena esperada

Viktor Troicki ha estrenat el seu palmarès en guanyar a Moscou el primer títol ATP de la seva carrera. El serbi s'ha desfet de Marcos Baghdatis per 3-6, 6-4 i 6-3 en un partit igualadíssim. En la seva primera final de l'any, Troicki ha aprofitat el seu bon estat de forma per vèncer el xipriota i estrenar-se en el circuit professional.
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut