Estrenes de cinema amb Emma Stone, Emma Thompson, Kevin Costner o Diane Lane

Les estrelles desembarquen a les sales amb films com "Cruella" de Disney, el drama "Uno de nosotros o "Despierta la furia", de Guy Ritchie
Ismael Martín Amorós Actualitzat
TEMA:
Cinema

Cap de setmana de duets d'estrelles a la cartellera. Com el d'Emma Stone, en el paper de Cruella de Vil, i Emma Thompson, rivalitzant en maldat. També Diane Lane i Kevin Costner, Jason Statham i Andy Garcia, Michael Douglas i Kathleen Turner, Daniel Graó i Maribel Verdú... Tots ells protagonitzant històries de fantasia, acció i fúria.

 

"Cruella"

Dirigida per Craig Gillespie 
Comèdia. 134 minuts. Estats Units

Dels "101 dàlmates" del clàssic animat, passant per Glenn Close i ara Emma Stone. Disney renova i reimagina Cruella de Vil, explorant els seus inicis com a aspirant a dissenyadora i topant amb malvada encara més extrema, una altra Emma, Thompson. Rivalitat entre pèrfides que arriba simultàniament a cines i a Disney+, amb cost addicional.

 

 

"Uno de nosotros" 

Dirigida per Thomas Bezucha
Thriller / Drama. 108 minuts. Estats Units 

Diane Lane i Kevin Costner són un matrimoni decidit a salvar el seu net d'una família violenta, inquietant i de matriarca poc amigable.

 

 

"Despierta la furia"

Dirigida per Guy Ritchie
Thriller / Acció. 118 minuts. Estats Units

Un Jason Statham amb set de venjança i gallet fàcil desplega, juntament amb el director Guy Ritchie, tota la seva fúria en aquest thriller d'acció, atracaments, deutes pendents i Andy García.

 

 

"El año de la furia"

Dirigida per Rafa Russo
Thriller / Drama. 102 minuts. Espanya / Uruguai

Dos escriptors d'acudits televisius són el fil conductor d'aquesta història d'amistat, amor i traïcions durant una incipient dictadura militar. Amb Daniel Graó i Maribel Verdú.

 

 

"Maldita jungla"

Dirigida per Hugo Benamozig i David Caviglioli
Comèdia. 91 minuts. França.

Comèdia surrealista i esbojarrada. L'antropòloga Catherine Deneuve es llança a la recerca del seu fill, perdut a la selva. 

 

 

"Armugán"

Dirigida per Jo Sol
Drama. 91 minuts. Espanya  

Sempre personal, posant el focus en la diversitat i en el que sovint s'amaga, el director Jo Sol ens puja a collibè a "Armugán", per viatjar amb un home que es dedica a acompanyar persones que estan a punt de morir. Aires espirituals, poètics i fotografia fantàstica.

 

 

I a plataformes:

 

"Oslo"

Dirigida per Bartlett Sher
Drama / Thriller històric.118 minuts. Estats Units. HBO.

Producció de Steven Spielberg amb molta vigència, "Oslo" reconstrueix els esforços diplomàtics per resoldre el conflicte entre Israel i Palestina el 1993, que van desembocar en uns acords que mai es van complir. 

 

 

"Mystify. Tras el cantante de INXS"

Dirigida per Richard Lowenstein
Documental. 108 minuts. Austràlia. Filmin.

Retrat íntim del carismàtic compositor de la banda australiana INXS, Michael Hutchence, que va suïcidar-se amb 37 anys. 

 

 

"El método Kominsky" (3ª temporada)

Dirigida per Chuck Lorre, Andy Tennant, Beth McCarthy-Miller i Donald Petrie
Drama. 6 episodis. Estats Units. Netflix.

Tercera i última temporada de la sèrie "El método Kominsky", amb Michael Douglas, la incorporació de Kathleen Turner, però sense el seu implacable amic de l'ànima, Alan Arkin.

 

 

ARXIVAT A:
Cinema Cultura
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut