L'equip d'"Estiu 1993"amb els guardons obtinguts en la gala dels Premis Feroz 2018 (EFE)

"Estiu 1993", la gran triomfadora dels Feroz amb 4 premis de la crítica

La producció catalana "La llamada" guanya dos premis i "La Chana", el de millor documental
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

La pel·lícula "Estiu 1993" ha estat la gran guanyadora dels Premis Feroz 2018, els guardons amb què la crítica reconeix la millor collita de cinema i televisió de l'any. La cinta biogràfica de la jove Carla Simon, amb participació de TV3, s'ha emportat 4 guardons: a la millor pel·lícula dramàtica; millor actor de repartiment per a David Verdaguer, millor direcció i millor guió per a la mateixa Carla Simon.

Una altra producció catalana, "La Chana", ha guanyat el Feroz al millor documental. El Feroz a la millor comèdia ha estat per a la també producció catalana "La llamada" que, a més, ha aconseguit el de millor tràiler. Els premis al millor actor i a la millor actriu han estat per a Javier Gutiérrez, per "El autor", i Natalie Poza,  per "No sé decir adiós", respectivament.

Precisament, "El autor", la pel·lícula que partia amb més nominacions, es va haver de conformar amb dos premis: millor actor i actriu de repartiment per a Adelfa Calvo.

El Premi d'Honor ha recaigut en Verònica Forqué, que durant tota la carrera ha combinat cinema i televisió.  

Com en totes les cerimònies, no hi ha faltat la catifa vermella, per on han desfilat, entre d'altres, Maribel Verdú, Leticia Dolera, Blanca Portillo, Isabel Coixet i altres noms destacats del cinema.

ARXIVAT A:
Cinema Carla Simón
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut