Es grava a 258 km/h a la C-32 i el detenen després de penjar-ho a Youtube

La moto tenia un sistema per amagar la matrícula de manera que els radars no la poguessin captar
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

A més de 250 km/h per la C-32. És només una de les diverses infraccions que hauria comès un home amb la seva motocicleta de gran cilindrada. La policia l'ha detingut a Lloret de Mar. Gravava les seves imprudències amb una càmera integrada al casc i les penjava a les xarxes.

La moto tenia un sistema per amagar la matrícula de manera que els radars no la poguessin captar. Diverses persones van alertar la policia, perquè aquestes imatges es van fer virals. I finalment la policia el va poder identificar. A més, van detectar que l'home comptava amb perfils a altres pàgines webs com YouTube.

L'home controlava la càmera del casc amb un dispositiu al canell, editava les imatges i les publicava intentant dificultar-ne la identificació.

 

 

Segons fonts policials, l'anàlisi final de totes les publicacions ha aconseguit descobrir l'autor, la motocicleta utilitzada i les vies urbanes i interurbanes en les quals, de forma reiterada, es dedicava a cometre presumptes delictes contra la seguretat viària. Va arribar fins als 258 km/h a l'autopista C-32 en sentit Girona a l'altura d'Arenys de Mar.

Els agents van detectar també que en les últimes setmanes havia incrementat el nombre de vídeos publicats a les xarxes socials amb la finalitat d'aconseguir més subscriptors i obtenir una remuneració econòmica.

ARXIVAT A:
Policial Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut