Els rescats es multipliquen, sobretot a la muntanya

Del 2011 al 2014, els rescats de muntanya han crescut un 46%
Redacció Actualitzat

Des de començament d'any, els Bombers de la Generalitat han practicat més de 650 rescats de persones que feien activitats de lleure tant a la muntanya com al mar o als rius, xifra superior a la del mateix període de l'any passat quan es van fer uns 500 rescats. A aquestes operacions, s'hi han d'afegir les dutes a terme per ajuntaments i pels serveis de l'Estat. 

En aquest mapa, es mostren el total de rescats dels primers set mesos del 2015 i clicant a sobre els punts es poden veure també les dades del 2014.

 

Les dades de la Generalitat mostren que l'increment més important s'ha produït en els rescats de muntanya, que s'han multiplicat en els últims quatre anys. L'any 2011 es van fer 517 rescats de muntanya, un nombre que ha anat pujant fins a arribar als 755 el 2014, cosa que suposa un increment del 46%. 

Fins el 31 de juliol del 2015, hi ha hagut 471 rescats de muntanya. Els llocs de més concentració d'aquest tipus són les comarques del Berguedà, la Vall d'Aran, els Pallars i l'Alta Ribagorça, el Vallès Occidental i també la muntanya de Montserrat

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut