El nou parc temàtic dels barrufets s'instal·larà al parc de les Basses d'Alpicat

Els barrufets no barrufaran a Lleida: el parc se'n va a Moscou

Redacció Actualitzat

Adéu definitiu al primer parc temàtic d'Europa dedicat als barrufets que es va projectar a les Basses, a Lleida. Ha caducat el contracte que es va firmar fa 2 anys amb l'empresa que gestiona els drets d'aquests personatges i el parc s'instal·larà ara a Moscou. Així ho ha confirmat el tinent d'alcalde Rafael Peris, que ha lamentat que s'hagi deixar perdre aquesta inversió. 

"És una llàstima que aquesta oportunitat s'hagi perdut per a la nostra ciutat. Un projecte que estava treballat, que estàvem en una recerca d'inversions ben encarada i ben encaminada, però per discrepàncies polítiques i la manca de suport, en aquest cas del senyor Postius, no s'ha pogut dur a terme".

Toni Postius, portaveu del PDeCAT, ha assegurat, en canvi, que el parc no ha pogut ser una realitat a Lleida per la manca d'inversors:

"La crua realitat és que si el parc dels barrufets no ha pogut tirar endavant és perquè no hi ha hagut cap inversor disposat a posar 40 milions d'euros sobre la taula per tirar endavant aquest projecte".

L'Ajuntament de Lleida va presentar el projecte ara fa dos anys i van assegurar, en aquell moment, que hi havia 15 operadors interessats en el parc. Aquest havia d'ocupar nou de les 27 hectàrees que té les Basses. Ara a l'espai s'hi vol instal·lar un càmping i un restaurant, però els nans de color blau no podran barrufar en terres lleidatanes.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut