Rafael Hernando conversant amb Pablo Iglesias i Íñigo Errejón al Congrés (EFE)

El PP diu que va apartar Barberá per evitar-ne el "linxament", però "les hienes la van seguir mossegant"

Ho ha afirmat el portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, que ha assegurat a RNE que en el partit no hi ha mala consciència per la mort de la senadora
Redacció Actualitzat

La polèmica al voltant de la mort de Rita Barberá puja de to. El Partit Popular, a través del seu portaveu al Congrés, Rafael Hernando, ha assegurat que no hi ha mala consciència en el partit per la mort de la senadora i exalcaldessa de València. Hernando ha afirmat a RNE que el PP la va apartar per evitar-ne el "linxament", però ha afegit que "les hienes la van seguir mossegant".

El diputat popular ha carregat contra alguns mitjans de comunicació, especialment La Sexta, que considera que ha fet "seguidisme" per haver convertit Barberá en un "pim-pam-pum a qui colpejaven de manera permanent" perquè "donava audiència". "No són els dirigents del PP, no, no. Ja està bé!", ha dit Hernando, que ha fet una crida a la reflexió als directius d'aquests mitjans, "alguns dels quals s'han omplert les butxaques gràcies al fet que en les seves cadenes de televisió es practica un periodisme d'assetjament i 'escrache'", ha etzibat el portaveu del PP.

Rafael Hernando també ha criticat la formació de Pablo Iglesias, afirmant que, gràcies a aquests mitjans, hi ha qui viu, en el Parlament, del "dolor, la rancúnia i la infàmia". Segons el diputat popular, "els senyors de Podem  han obtingut un gran resultat electoral gràcies a aquestes persones que, des dels mitjans de comunicació, fan programes en què s'estimula la banalització del mal polític". Hernando considera "repugnant" l'absència dels diputats de Podem en el minut de silenci al Congrés per la mort de Barberá.

Aquesta tarda es farà a València el funeral de Rita Barberá, una cerimònia en la intimitat, amb la presència de Rajoy a títol personal.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut