El ministre de l'Interior explicarà al Congrés els detalls sobre la mort dels 13 immigrants a Ceuta.

El ministre de l'Interior compareixerà la setmana que ve al Congrés per explicar la tragèdia de Ceuta

El govern donarà explicacions sobre la tragèdia d'aquest dijous a la frontera entre Ceuta i el Marroc, on van morir 13 persones quan intentaven arribar a territori espanyol. El titular de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha demanat comparèixer la setmana que ve al Congrés per aclarir totes les circumstàncies d'aquest cas.
Redacció Actualitzat

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha anunciat, durant la roda informativa posterior al Consell de Ministres, que el titular de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha registrat una petició de compareixença al Congrés dels Diputats per explicar la setmana que ve dels fets que van passar dijous a Ceuta, on un mínim de 13 persones van morir quan intentaven arribar a Espanya des de la frontera del Marroc.

Tant el PSOE com Esquerra Unida, la coalició navarresa Geroa Bai i el BNG havien sol·licitat la compareixença urgent del ministre a la cambra baixa, que finalment es farà a petició pròpia.

De moment s'eleven a 13 el nombre d'immigrants morts ahir en l'intent d'accedir a territori espanyol per la frontera marítima de Ceuta. Les autoritats marroquines han informat aquest matí de la trobada de 4 cadàvers més que se sumen als 9 cossos recuperats ahir.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut