Imatge d'arxiu de persones fent cua per resoldre dubtes i queixes pel PIRMI.

El govern recorda que el PIRMI no és un salari sinó una contribució de la societat

El secretari general d'Empresa i Ocupació, Enric Colet, ha recordat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que el PIRMI "no és una nòmina sinó una contribució que fa la societat". Colet ha afirmat que el 64% dels talons de la renda mínima d'inserció ja s'han cobrat, i que el 99% de les persones que no cometen frau amb aquesta ajuda ja el tenen.
Actualitzat
El 64% dels talons de la renda mínima d'inserció, la PIRMI, ja s'han cobrat. El secretari general d'Empresa i Ocupació, Enric Colet, ho ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio", on també ha afirmat que gairebé totes les persones que estan en regla pel que fa al seu domicili ja han rebut l'ajut a dia d'avui.

Colet ha recordat que aquests diners no han de ser un salari per a qui els cobra: "És veritat que després de tants anys de cobrar el dia 1 la gent s'ha preocupat, però és que això no és una nòmina, això és una contribució que fa la societat perquè aquesta persona s'insereixi a la societat", i ha afegit que "hi ha uns drets i unes obligacions per les dues parts".

El secretari general també ha dit a les persones que no han canviat de domicili i que tenen tot l'expedient en regla, però que, malgrat tot, continuen sense cobrar, que facin una reclamació per escrit al seu ajuntament.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut