Jason Derulo durant el concert de tancament (EFE)

El Festival de Cap Roig bat el seu rècord d'assistència amb 46.316 espectadors

Un concert de Jason Derulo tanca el certamen, que ha generat un impacte econòmic de 15 milions d'euros i 220 llocs de feina a temps complet
Redacció Actualitzat

El Festival de Cap Roig, que se celebra a Calella de Palafrugell, ha batut el rècord d'assistència en la seva 17a edició amb 46.316 espectadors. Dels 27 concerts programats, 20 han exhaurit les entrades.

Artistes com Woody Allen, Wilco, Norah Jones, Luis Fonsi, Els Amics de les Arts, Umberto Tozzi, Ben Harper o David Bisbal han passat pel seu escenari des de la seva inauguració, el 7 de juliol. Jason Derulo ha estat l'encarregat de posar el punt final al festival aquest dimarts vespre.

El director del certamen, Juli Guiu, s'ha mostrat satisfet amb l'acollida dels espectadors en un any en què hi havia artistes molt diversos i ha destacat l'aposta "per la qualitat i per les figures més destacades del panorama nacional i internacional".

Guiu també remarca el bon clima que hi ha hagut durant tota l'edició perquè no s'ha suspès cap concert. El festival ha durat més d'un mes i només ha plogut dos dies. Els espectacles programats, però, es van poder celebrar tot i ser a l'aire lliure.

Per la seva banda, el director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró, ha destacat el favorable impacte econòmic que provoca aquest festival, que ha generat més de 15 milions d'euros i 220 llocs de treball a temps complet.

Cap Roig també ha aconseguit el certificat Biosphere, que suposa el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats en la cimera de Nacions Unides de 2015 i en la de París contra el canvi climàtic.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut