Punt quilomètric 12 de la carretera GI-503, on s'ha produït l'accident

El conductor d'un turisme mor en sortir de la via a la GI-503, a Maçanet de Cabrenys

Aquest 2022, 106 persones han mort en accidents a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons el Servei Català de Trànsit
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Trànsit

El conductor d'un turisme ha mort aquest dilluns en un accident de trànsit a la carretera GI-503, a Maçanet de Cabrenys, a l'Alt Empordà.

Els fets han passat al punt quilomètric 12 de la via, quan un turisme amb matrícula francesa ha sortit de la carretera i posteriorment ha bolcat. El conductor i únic ocupant del vehicle ha mort.

Els Mossos han rebut l'avís quan passaven quatre minuts de les dues del migdia. S'estan investigant les causes que han fet que el vehicle sortís de la via.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Com a conseqüència de l'accident, s'ha tallat la carretera en els dos sentits de la marxa.

Amb aquesta víctima, ja són 106 les persones que han mort en accident aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons el Servei Català de Trànsit. Aquest mateix dilluns, un home ha mort en un accident al Perelló, a la carretera TV-3022.

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut