El Betis guanya el Vila-real (1-2) i l'Athletic derrota l'Osasuna a San Mamés (1-0)

El Betis va guanyar a El Madrigal per 1-2, en un dels partits avançats de la trentena jornada de Lliga. Amb aquests tres punts, els de Serra Ferrer s'allunyen del descens, i el Vila-real, de la zona europea. Per la seva banda, l'Athletic de Bilbao va fer un pas de gegant per aconseguir la salvació, després de derrotar l'Osasuna a San Mamés per la mínima (1-0) amb un gol de cap de Luis Prieto a la segona part.
Vila-real, 1 - Betis, 2 Derrota sorprenent del Vila-real davant el Betis a El Madrigal. L'equip de Pellegrini suma ja quatre partits consecutius sense guanyar, i s'allunya més de la zona europea. Robert va estrenar el marcador en el minut 11. En el 23, el mateix davanter del Betis va fer el 0-2, resultat amb què es va arribar al descans. En la represa, el Vila-real va intentar capgirar el marcador, però només va poder reduir diferències gràcies al gol que va fer Sorín en el minut 78. Aquests tres punts serveixen al Betis per aconseguir, per primera vegada aquesta temporada, dues victòries consecutives. A més, el conjunt de Serra Ferrer s'allunya una mica més del descens. Ath. Bilbao 1- Osasuna 0 L'Athletic de Bilbao va fer un pas de gegant per aconseguir la salvació, després de derrotar l'Osasuna a San Mamés per la mínima (1-0). El gol no va arribar fins a la segona meitat de partit, obra de Luis Prieto, que va rematar de cap una centrada de Yeste, que va batre la porteria de Ricardo. En la primera part les ocasions van ser escasses i només va destacar una oportunitat desaprofitada per Webó sol dins l'àrea que va aturar Lafuente, i un xut d'Iraola que va fer lluir Ricardo. També hi va haver una jugada polèmica, al minut 65, en un penal no assenyalat de Krutxaga sobre Aduriz. L'Osasuna va intentar igualar el marcador, com en una rematada de Raúl García que va parar l'Athletic.