El Barça torna a la realitat de la lliga i cau derrotat al Camp Nou contra el Dépor per 0-2

El Barça va tornar a la crua realitat de la lliga i va encadenar el quart partit consecutiu sense guanyar al Camp Nou. Després de la golejada contra el dèbil Matador Púchov, els homes de Rijkaard van demostrar una ineficàcia golejadora alarmant i el Deportivo, amb la llei del mínim esforç, es va emportar la victòria per 0-2. Els gallecs es van avançar amb un gol de Luque en el minut 41, i, ja en la segona meitat, l'exespanyolista Sergio va sentenciar. Després de només 7 jornades, el Barça ja és a nou punts del líder, precisament el Deportivo de la Corunya.
El Barça va començar dominant el partit davant d'un Deportivo molt conservador en els minuts inicials. Amb un Gabri molt ofensiu en el lateral dret, els blaugranes van buscar amb insistència el primer gol, tot i que sense tenir gaires ocasions clares per marcar. L'equip de Jabo Irureta va trigar a despertar, però, en el minut 21, Víctor va tenir la primera ocasió per inaugurar el marcador amb un xut creuat fregant el pal. Tot i aquest ensurt aïllat, el Barça va seguir atacant, i, en el minut 30, Saviola hauria pogut fer l'1-0 després d'una gran jugada de Luis García per la banda esquerra, però la rematada del davanter argentí la va desviar Molina amb la punta dels dits. El Deportivo va buscar sorprendre el Barça en algun contraatac ràpid, i, en el minut 35, Pandiani va xutar molt desviat després d'una bona assistència de Valerón. Només quatre minuts després va aparèixer la màgia de Ronaldinho, que va estar a punt de marcar amb una gran jugada individual que va culminar amb un xut desviat per Molina a córner. I quan semblava que el gol del Barça podia arribar en qualsevol moment, en el minut 41 va arribar el 0-1. Una centrada de Capdevila des de la banda esquerra la va rematar al fons de la xarxa Luque, que es va avançar a la posició de Cocu al primer pal. Amb aquesta galleda d'aigua freda es va arribar al descans, una victòria parcial del Dépor que va haver de fer molt poc per obtenir un premi tan gran. Poc després de començar la segona part, el Deportivo va donar un bon ensurt a l'afició del Camp Nou. Valerón va estar a punt de fer el 0-2 amb un cop de cap que Víctor Valdés va desviar de forma providencial. Amb més cor que bon joc, els homes de Rijkaard van intentar reaccionar en busca de l'empat. El tècnic holandès va donar entrada a Sergio Santamaría en el lloc de Luis Enrique per donar més profunditat per la banda dreta a l'atac blaugrana. En el minut 60, Luis García va provar sort amb un xut massa centrat a les mans de Molina. I, només cinc minuts més tard, el davanter de Badalona, un dels més actius durant tot el partit, va tenir la millor oportunitat per empatar, però la seva rematada des de fora de l'àrea es va estavellar al pal. I del possible empat a un, en el minut 70 es va passar al 0-2, que pràcticament va sentenciar el partit. Valerón va fer una gran jugada individual i la seva passada enrere la va rematar, sense cap oposició, Sergio, que va deixar glaçat el públic del Camp Nou. Els últims vint minuts de partit van estar una demostració de la impotència blaugrana contra un Deportivo que sense fer un gran partit es va emportar els tres punts i ara se situa en el liderat provisional de la Primera Divisió.