El Barça prepara el duel de Champions contra el Milan com a líder en solitari de la Lliga

Després de l'ensopegada a Pamplona, el Barça ja prepara el partit de Champions de dimarts contra el Milan. Tot i l'empat a 0, els blaugrana es mantenen líders i ara en solitari, amb un punt més que l'Atlètic de Madrid, que va perdre amb l'Espanyol. Per al duel a San Siro, el Tata Martino ha convocat els 22 jugadors disponibles amb les novetats de Gerard Piqué, Alexis Sánchez i Dani Alves, tres jugadors que van descansar contra l'Osasuna.
Actualitzat

Després de l'ensopegada a Pamplona, el Barça ja prepara el partit de Champions de dimarts contra el Milan. Tot i l'empat a 0, els blaugrana es mantenen líders i ara en solitari, amb un punt més que l'Atlètic de Madrid, que va perdre amb l'Espanyol. Els de Tata Martino van veure com s'esvaia el rècord de sumar la novena victòria consecutiva i igualar el registre històric del Reial Madrid de la temporada 1968-69.

Carles Puyol va reaparèixer i va jugar els 90 minuts d'un partit en què el Barça va estar molt espès a la primera meitat. A la segona, l'equip va jugar millor i sí que va tenir un parell d'oportunitats per guanyar el partit, però ni la sortida de Messi va ser suficient per trencar la defensa de l'Osasuna. Feia 64 jornades de Lliga que el Barça no es quedava sense marcar. Amb l'empat, el Reial Madrid, que no va fallar contra la Reial Societat, arriba al clàssic del Camp Nou a només tres punts dels blaugrana.

Llista de 22 convocats

Per al duel a San Siro, el Tata Martino ja ha donat una llista de convocats amb els 22 dìsponibles i la presència de Gerard Piqué, Alexis Sánchez i Dani Alves, tres jugadors que van descansar contra l'Osasuna. Les úniques baixes són Isaac Cuenca per decisió tècnica i Jordi Alba i Afellay per lesió. L'expedició blaugrana s'entrenarà dilluns a la tarda a l'escenari del partit i abans de la sessió Alexis i Tata Martino faran la roda de premsa prèvia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut