El Barça elimina el Milan (0-0) i jugarà la final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal

El Barça jugarà el 17 de maig la final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal després de superar el Milan en les semifinals d'aquesta competició. Els blaugranes han empatat a zero el partit de tornada jugat al Camp Nou i d'aquesta manera preval el gol de Giuly en el partit d'anada a San Siro (0-1). Serà la cinquena final de la copa d'Europa per al Barça, que no arribava fins a l'últim esglaó d'aquesta competició des del 1994. Tot i l'absència de gols, l'equip de Rijkaard ha controlat el matx, malgrat que els italians han disposat d'alguna ocasió aïllada.
Actualitzat

Ambient de gala amb un Camp Nou ple de gom a gom amb un mosaic que ha rebut els dos equips. Un ambient que ha reflectit la importància del partit. La tornada de la semifinal de la Lliga de Campions entre el Barça i el Milan. Els blaugranes, amb el 0-1 del partit d'anada, començaven la tornada amb un gol d'avantatge.

Eto'o al minut 2 i després d'una bona combinació al mig del camp té la primera claríssima ocasió del partit, però el seu xut l'atura Dida. El Barça respon bé al primer xut de Kaká. Els blaugranes han sabut portar el ritme de partit que més els interessava: controlar el joc al mig del camp i mantenir els jugadors del Milan allunyats de l'àrea de la porteria de Valdés. Iniesta ha estat l'amo i ell cervell del Barça al mig del camp i dels seus peus han sortit les arribades blaugrana a la porteria de Dida, que en el minut 16 s'ha tornat a lluir en una jugada molt similar a la del minut 2. De nou ha estat Eto'o qui ha encarat el porter del Milan, però el camerunès tampoc ha estat encertat en la rematada final. Una jugada en què Eto'o tenia sol Giuly al seu costat dret, però el davanter ha preferit provar la jugada individual.

Però Iniesta no només s'ha dedicat a construir joc, sinó que també amb una bona defensa ha iniciat la tercera jugada de perill català, que ha acabat amb un xut que ha sortit desviat de Ronaldinho.

Xevtxenko ha tornat a posar l'ai al cor dels aficionats del Barça en el minut 20, quan ha enviat una pilota a la part externa de la xarxa de la porteria de Valdés. Ha estat en el segon xut del Milan. El Barça s'ha mostrat molt segur en defensa i ha creat perill al contraatac. Un fart de córrer s'ha fet el francès Giuly per la banda dreta i poc després de la primera mitja hora de joc ha intentat sorprendre Dida amb un xut que el porter brasiler del Milan ha aturat. Al descans, s'hi ha arribat amb l'empat a zero inicial, un resultat favorable al Barça després del 0-1 de l'anada a San Siro.

Xevtxenko a l'inici de la segona meitat ha posat a prova a Valdés, però el porter blaugrana s'ha mostrat segur i ha blocar el xut del davanter ucraïnès. El Barça no s'ha arronsat i ha continuat intentant sentenciar l'eliminatòria. Rijkaard ha volgut donar aire fresc al joc blaugrana i ha fet entrar Larsson per un cansat i ovacionat Giuly. Just després del canvi Xevtxenko ha superat Puyol per alt, i amb un cop de cap ha fet entrar la pilota al fons de la xarxa de la porteria catalana, però la jugada l'havia anul·lat l'àrbitre del partit, Markus Merk.

 I ha estat precisament Larsson qui ha estat a punt de superar Dida. En una centrada d'Eto'o que el suec ha rematat de cap i ha fet lluir-se el porter del Milan. Una jugada que ha tornat a animar els 95.661 espectadors que han acudit al Camp Nou per veure el partit. 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut