El Barça d'handbol ha de remuntar avui set gols contra el Kiel

El F.C. Barcelona d'handbol buscarà aquesta tarda el miracle de remuntar els set gols que va aconseguir a favor seu el Kiel en el partit d'anada de la final de la Copa EHF. El matx començarà a dos quarts de set de la tarda, però els bons aficionats del Barça han d'anar una hora abans al Palau, ja que a dos quarts de sis es farà l'homenatge a Òscar Grau.
Les grades del Palau Blaugrana seran, un cop més, una caldera per animar l'equip. Avui, l'equip d'handbol del Barça té com a repte els 60 minuts que queden per buscar l'únic títol europeu que encara no hi ha a les seves vitrines. Contra el Kiel alemany, els de Valero Ribera ho tenen, però, prou difícil. Han de remuntar els set gols en contra després de la derrota a l'anada, per 36 a 29. El tècnic recupera gairebé amb tota seguretat a la convocatòria el suec Mathias Franzen, que es va perdre, per lesió, el partit jugat ara fa una setmana a Alemanya. També podrà comptar amb Lazlo Nagy. L'hongarès s'ha recuperat de l'esquinç al turmell dret. L'equip confia en les seves possibilitats davant d'un rival que, tot i tenir un avantatge força important, no jugarà a especular amb aquest resultat. El partit servirà d'homenatge a Òscar Grau. La samarreta del que va ser pivot de l'equip durant 10 anys, entre el 1985 i el 1995, es penjarà al costat de les altres dues que hi ha de la secció, la de Joan Sagalès i la d'Iñaki Urdangarin.