El Barça d'handbol derrota el Veszprém en la final de consolació i acaba tercer a la Final Four de Colònia (26-25)

El Barça d'handbol ha guanyat el Veszprém hongarès per un ajustat 26-25 en la final de consolació i ha acabat tercer a la Final Four de la Champions que s'està disputanta a Colònia. Rutenka ha estat el màxim golejador del partit amb 11 gols. Aquest partit ha servit de comiat amarg per a Juanín García i pel porter Arpad Sterbik, que no seguiran la temporada que ve al club blaugrana.
Actualitzat

El Barça d'handbol ha guanyat el Veszprém hongarès per un ajustat 26-25 en la final de consolació i ha acabat tercer a la Final Four de la Champions que s'està disputanta a Colònia. Rutenka ha estat el màxim golejador del partit amb 11 gols. Després de caure contra el Flensburg a la tanda de penals, el Barça s'ha pogut acomiadar del torneig amb un triomf que no li serveix per oblidar l'enorme decepció de l'eliminació a les semifinals.

Al descans, els hongaresos, liderats per l'exblaugrana Laszlo Nagy, han marxat als vestidors amb un gol d'avantatge en el marcador (9-10) i la igualtat s'ha mantingut en la represa. Els homes de Xavi Pascual, encara ferits en l'orgull, han capgirat el resultat advers gràcies a l'efectivitat de Rutenka i de Karabatic, que ha fet quatre gols decisius en el tram final.

Comiat amarg de Juanín i Sterbik

Aquest partit ha servit de comiat amarg per a Juanín García, que s'acomiada del Barça després de vuit temporades i també ha estat l'últim del porter Arpad Sterbik, que no seguirà la temporada que ve al club blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut