Imatge promocional del nou single de Rosalía, "Dolerme"

"Dolerme", nova cançó de Rosalía des del confinament perquè la gent "se senti millor"

Es tracta d'un tema tranquil amb base flamenca que parla de desamor
Laura Galán Actualitzat
TEMA:
Música

Rosalía no para ni en "quarantena". Acaba de treure una cançó nova, "Dolerme", que ja ha penjat a les xarxes socials.

També ha publicat una carta a Twitter i Instagram on diu que està "en quarantena i he perdut una mica la noció del temps".

"Vaig decidir que no pensaria gaire i que posaria tota la meva energia i el meu cor en fer alguna cosa per als altres a la meva manera."

 

 

La cantant assegura que, per ella, "fer música és salut mental". I desitja que a l'escoltar la nova cancó "us faci sentir una mica millor".

A Instagram, els últims dies, també ha penjat imatges des d'un estudi de gravació.

"Dolerme", és una cançó tranquil·la que comença amb un so acústic i va sumant bases electròniques. La lletra parla del despit per l'abandó i la impossibilitat d'oblidar un amor passat.

Tot i que difuminades, hi estan presents les seves influències flamenques amb "autotune".

 

 

Amb aquest nou llançament, sembla cada vegada més pròxima la publicació d'un disc d'estudi nou de Rosalía després de "Los Angeles" (2017) i el revolucionari "El mal querer" (2018), que la va situar al mapa global i li va proporcionar els Latin Grammy a l'"àlbum de l'any" i al "millor àlbum vocal pop contemporani".

 

Gràcies a ell, va ser a més la primera artista espanyola que va aconseguir el premi Grammy al "millor àlbum llatí de rock, urbà o alternatiu" i una nominació en la categoria de "millor nou artista", sent la primera persona que ho aconseguia amb el castellà com a idioma.

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut