Desmantellades tres macroplantacions de marihuana enmig del bosc del Pirineu d'Osca

L'operació ha acabat amb 12 detinguts i la intervenció de 8.200 plantes i 10 kg de speed
Redacció Actualitzat
TEMA:
Marihuana

Paratges boscosos de molt difícil accés amb barrancs propers d'on extreure l'aigua. Aquest era l'escenari on actuava una organització criminal dedicada al tràfic de drogues que la Policia Nacional ha desarticulat a Osca.

Tenien tres macroplantacions amb 8.200 plantes de marihuana al Pirineu, a les quals accedien amb vehicles totterreny o bé amb caminades llargues entre vegetació frondosa. A la zona, no hi arribaven ni caçadors ni excursionistes.

A imatges de dron, es poden veure grans superfícies de cultius envoltades de zones boscoses:

Les plantacions estaven constantement custodiades, tant pels punts de vigilància com pels membres de l'organització que residien en petits pobles propers, com Ayerbe i Roda.

També se'ls ha intervingut 10 kg de speed, 12.335 euros, equips de transmissió portàtils, tres vehicles d'alta gamma i utensilis per empaquetar droga.

Als detinguts se'ls imputa delictes de pertinença a organització criminal, contra la salut pública, falsificació documental, delicte contra el medi ambient i d'incendi forestal.

L'organització criminal la liderava el propietari d'una botiga de venda de productes relacionats amb la marihuana, on també es venia la droga. 

ARXIVAT A:
Marihuana
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut