Javier "Chicharito" Hernández ja s'ha presentat amb la samarreta blanca (Foto:

Chicharito es presenta com una nova alternativa per a l'atac del Reial Madrid

Javier "Chicharito" Hernández s'ha presentat aquest dilluns com a nou jugador del Reial Madrid per a aquesta temporada. El davanter mexicà arriba com a cedit del Manchester United, amb una opció de compra per part del club blanc.
Actualitzat

Javier Hernández "Chicharito" és l'última incorporació del Reial Madrid per a la temporada que tot just ha començat. El davanter mexicà, de 26 anys, ha estat presentat aquest dilluns, un cop ha passat les proves mèdiques. Chicharito arriba com a cedit pel Manchester United, amb una opció de compra per part del club blanc.   

'Chicharito', "un atacant ràpid i molt hàbil i que, a més de ser efectiu en la rematada amb les dues cames, té un bon joc de cap", segons remarca el Reial Madrid a la seva pàgina web. El mexicà amplia el ventall de possibilitats del tècnic italià Carlo Ancelotti en atac i recupera la competitivitat pel lloc de davanter centre, reservat al francès Karim Benzema l'any passat. 

Malgrat la seva joventut (26 anys), el mexicà aterra a l'estadi Santiago Bernabéu amb el bagatge i l'experiència de quatre anys a Anglaterra, on va arribar el 2010 procedent del Chivas de Guadalajara. Dues Lligues i 3 Community Shields, a més d'un torneig Apertura, figuren en el palmarès de 'Chicharito' Hernández, un futbolista que confia a emular el seu compatriota Hugo Sánchez, un dels millors davanters de la història del Reial Madrid.

Aquesta arribada completa la plantilla blanca per a la present temporada després de reforços d'importància, com el porter Keylor Navas, el migcampista Toni Kroos i el mitja punta James Rodríguez. Per al tècnic Carlo Ancelotti, el jugador es pot convertir en un complement al seu davanter centre titular, Karim Benzema.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut