Imatge d'arxiu dels GRAE (Bombers de la Generalitat)

Desaparegut un boletaire de 77 anys a l'Alt Urgell

S'ha ampliat el radi de recerca més enllà dels camins propers a la pista forestal que va a l'Alzina, on va desaparèixer dimarts a la tarda
Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Bombers de la Generalitat busquen un boletaire de 77 anys, veí d'Igualada, que va desaparèixer dimarts a la tarda a Fígols i Alinyà, a l'Alt Urgell.

Aquest dijous al matí es reprèn la recerca, que fins ahir a última hora es va fer amb temperatures baixes i pluja. Hi participen Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i deu dotacions de Bombers. El radi on es busca l'home s'ha ampliat al municipi de la Vansa i Fórnols.

Es tracta d'un home de 77 anys d'Igualada que va anar a buscar bolets en una zona de muntanya entre els pobles d'Alinyà i l'Alzina d'Alinyà. Els bombers van  rebre l'avís de la desaparició després de les 6 de la tarda i des d'aleshores l'han estat buscant pels camins propers a la pista forestal que va a l'Alzina

L'helicòpter no es va poder fer servir en la recerca a causa de la pluja.


En el dispositiu desplegat per trobar el boletaire hi participen el GRAE i la unitat canina del cos de Bombers, els Mossos d'Esquadra i efectius de suport.
 

 

Els Bombers de la Generalitat han mantingut un dispositiu de recerca durant la nit amb quatre dotacions: "Es continuarà fent recerca extensiva per les pistes forestals properes al darrer punt d'albirament". 

ARXIVAT A:
Bombers Policial Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut