Església del Pi

Barcelona fa un homenatge al bisbe Pere Casaldàliga en els seus 90 anys

Pere Casaldàliga, convertit en un símbol pel seu compromís amb les comunitats indígenes i l'Església popular a l'Amazònia
Redacció Actualitzat

L'església de Santa Maria del Pi de Barcelona ha acollit aquest divendres un acte en homenatge a Pere Casaldàliga, el religiós català establert al Brasil, vinculat a la Teologia de l'Alliberament, que avui fa 90 anys.

El compromís del bisbe Pere Casaldàliga amb les comunitats indígenes i l'Església popular a l'Amazònia l'han convertit en un símbol. 

L'acte l'ha presentat el periodista Antoni Bassas i, entre diversos participants, hi han assistit els periodistes Francesc Escribano, biògraf de Casaldàliga i la directora del Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas. També hi han assistit Arcadi Oliveras i el provincial dels Claretians, Ricard Costa-Jussà.

L'homenatge ha tingut una part musical, eix d'aquest acte, amb la interpretació d'"Araguaia" a càrrec del compositor Carles Cases, amb peces que han incorporat textos de Casaldàliga i han dibuixat un itinerari musical per l'Amèrica Llatina.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut