Centre d'Internament d'Estrangers a la Zona Franca de Barcelona

Alliberat l'home amb problemes de salut mental internat durant 23 dies al CIE de Barcelona

L'home estava internat al centre des del 2 d'agost, quan va ser detingut per estar en situació irregular després de sortir del psiquiàtric de Sant Boi
Redacció Actualitzat

La Policia Nacional ha deixat en llibertat l'home amb problemes de salut mental que feia 23 dies que estava internat al CIE de Barcelona. La decisió es va prendre dijous perquè es va posar molt violent quan intentaven extradir-lo al seu país.

Segons la policia, el jutge que porta el cas de Hoecein li havia commutat les condemnes, per un robatori amb violència i un delicte de lesions, per la seva expulsió al Marroc sempre que es pogués fer sense riscos. Dijous, quan la policia va intentar enviar-lo al seu país, l'home es va posar molt violent i van decidir deixar-lo en llibertat.

La campanya Tanquem els CIE atribueix l'alliberament al ressò social i mediàtic que s'ha aconseguit des que es va fer públic el cas dimarts. Una de les seves portaveus, Mercè Duch, ha explicat que Hoecein els ha dit que anirà al centre psiquiàtric de Sant Boi, on estava ingressat abans d'estar el CIE.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut