Una càmera de seguretat grava el lladre parlant pel mòbil en un dels portals de l'Eixample on va robar una dona d'edat avançada (Horitzontal).

A presó per robar joies pel mètode de l'estrebada a dones grans dins el portal de casa seva a l'Eixample

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts 5 de juny un home de 38 anys com a presumpte autor de set robatoris amb violència i\/o intimidació a dones grans al districte de l'Eixample de Barcelona. El lladre seleccionava víctimes d'edat avançada, les seguia i quan la dona entrava al portal de casa seva el pispa hi entrava ràpidament darrere fent veure que parlava pel telèfon mòbil. Pujava a l'ascensor amb ella i després li feia una estrebada a les joies que portava i fugia a través de l'ascensor o les escales. Ho va fer en set ocasions, sis en edificis del districte de l'Eixample i un en un immoble d'Horta-Guinardó, i en tres dels casos les víctimes van patir lesions. Actuava en una zona propera al seu domicili. Els investigadors de la policia van identificar l'autor dels fets, que va ser arrestat a les rodalies de casa seva. Més tard, els agents van fer una entrada al seu domicili i van recuperar la roba que utilitzava en els robatoris i les joies sostretes, valorades en uns 10.000 euros. Les víctimes també van identificar el lladre.

El detingut, de nacionalitat colombiana, va passar a disposició judicial dijous, 7 de juny, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarta relacionar-lo amb més fets.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut