Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge
+10

Wonder

Text: R.J.Palacio
Il·lustració: R.J.Palacio
Editorial: La Campana

L'August té 10 anys i fa coses normals, però ell sap que no és un nen normal i corrent perquè el seu aspecte físic no ho és. Diferents operacions li han desfigurat la cara i li han impedit anar a l'escola fins a cinquè. L'experiència no serà fàcil per a ell. La resta de companys el veuen com un monstre, i, alguns d'ells, el maltracten. Però l'August no es rendirà. Una història que et captivarà des del primer moment, súper! I si ja te l'has llegit, pots continuar la saga amb les històries posteriors del Julian, el Plutó i la Charlotte.

imatge
+10

L'esperit del cabanyal

Text: Teresa Sanchís
Il·lustració: Abraham Mondría
Editorial: El Bullent

Els iaios del Guillem viuen al poble del Cabanyal, a València. En Guillem es va traslladar a Madrid i ara només hi torna per passar les vacances. Però aquest estiu serà diferent perquè un projecte urbanístic amenaça de fer desaparèixer la casa dels seus avis. En Guillem haurà de fer tot el possible per evitar-ho, fins i tot viatjar al passat.

imatge
+8

ABCIRCDARI

Text: Montse Ginesta
Il·lustració: Ed
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Un bon llibre per aprendre l'abecedari i també quines persones poden treballar en un circ. Cada lletra és la primera d'un personatge diferent del circ, que s'expliquen en forma de poema.

imatge
+6

El regal de mitjanit

Text: Hong Soon-mi
Il·lustració: Hong Soon-mi
Editorial: Tramuntana

La Llum i la Foscor han tingut cinc fills: l'Alba, el Matí, el Migdia, el Capvespre i la Mitjanit.  Mentre dormen, reben un regal del Temps que aniran descobrint quan despertin. Quan li toca despertar a la Mitjanit, ho fa molt espantada i necessitarà ajuda per poder superar la por. L'ajudarà algú?

imatge
+6

Els cinc sentits dels animals

Text: Alejandro Algarra
Il·lustració: Rocío Bonilla
Editorial: Edebé

Si t'agraden els animals, t'agrada aquesta col·lecció de ciència i curiositat. En Bru i la seva germana, la Irene, t'explicaran com els animals utilitzen els cinc sentits. Descobriràs, per exemple, quins són els animals que tenen més desenvolupada la vista i quins són els millors amb l'olfacte.

imatge
+6

Barzoolona. De safari per la ciutat

Text: Laia Falcón
Il·lustració: Jordi Duró
Editorial: La Galera

Coneixes Barcelona? Saps que hi ha amagats un munt d'animals? Has provat de trobar-los alguna vegada? Aquest llibre et proposa sortir a passejar en família per Barcelona i descobrir bèsties salvatges al bell mig del carrer o amagades a les façanes dels edificis. T'hi apuntes?

imatge
+6

Hopi i els indis

Text: Josep Ll. Badal
Il·lustració: Zuzanna Celej
Editorial: La Galera

És l'hora de la migdiada. A l'internat Sharlok Holme tothom descansa, però la Balbina, no. Està amagada al seu laboratori secret. Està acabant un invent i no vol que ningú la molesti. Després de molts intents, la Balbina aconsegueix crear un mitjà de transport que vola! Ella, en Hopi i en Ferran viatjaran fins al poblat dels indis hopi, a Amèrica. Un nou cas els espera!

imatge
+3

La Gina i la seva colla

Text: Marianne Dubuc
Il·lustració: Marianne Dubuc
Editorial: Tramuntana

Tres històries de la Gina i la seva colla. A la primera, la Gina fa un berenar al bosc dalt d'una branca. A la segona, tots van a la recerca d'un tresor que serà molt especial per a en Leo. I, finalment, hauran de buscar escalfor per a tres ous perduts. Quina de les tres t'agrada més?

imatge
+3

Un camí de flors

Text: JonArno Lawson
Il·lustració: Sydeny Smith
Editorial: Libros del Zorro Rojo

Una nena petita, vestida de caputxeta, torna a casa amb el seu pare. Mentre ell parla pel mòbil, ella es dedica a collir les flors que va trobant per la ciutat. Quan està arribant a casa, comença a repartir-les a les persones i els animals que va trobant. Enmig del blanc i negre, les flors són punts de color.

imatge
+3

Us estimo, avis!

Text: Claire Freedman
Il·lustració: Giuditta Gaviraghi
Editorial: Blume

Quan la petita zebra va a passar el dia a casa dels avis sap que serà un dia genial! Els seus avis l'estimen moltíssim i l'hi demostren a cada gest. L'àvia el deixa repetir pastís i l'avi l'ajuda a fer un supercoet! La petita zebra i els seus avis tenen una relació molt especial.

imatge
+3

Armando

Text: Fernando Pérez Hernando
Il·lustració: Fernando Pérez Hernando
Editorial: Takatuka

Si el teu pare et posa el nom d'Armando i, quan ets petit, et regala una pilota..., ja deus saber què vol que facis, oi? Que triomfis en el món del futbol com Diego Armando Maradona! Això és el que fa el pare d'Armando. Com que a ell li agrada tant el futbol li regala una pilota al seu fill. Però què creus que passarà? Armando jugarà amb la pilota? Farà feliç el seu pare? O serà, ell, feliç?

imatge
+3

L'Àlex i el hula-hoop màgic

Text: Laura Huerga
Il·lustració: Albert Arrayás
Editorial: BiraBiro

L'Àlex avui es convertirà en la Maga Hula-Hoop. El primer truc que farà serà saltar dins d'un cèrcol i desaparèixer! Però no! L'Àlex no desapareix! Es converteix en una formiga! I després en una balena! I en un rinoceront! Quina màgia fa sevir l'Àlex?