Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge
+8

Saps què…?

Text: Anna Gasol i Teresa Blanch
Il·lustració: Sigfrid Martínez
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Saps quants minuts al dia dormen, les girafes? I quants cabells tenim al cap? Quin és l'arbre més babau del món? O què mengen els astronautes? En aquest llibre trobaràs respostes curioses per a bones preguntes.

imatge
+8

La cuina de Peter Pan

Text: Christian Escribà
Il·lustració:
Editorial: Columna

T'agrada cuinar i els pastissos? Doncs en aquest llibre trobaràs un munt de receptes dolces elaborades pel mestre Christian Escribà i un munt de consells que, segur, et faran servei a la cuina.

imatge
+10

Un ós anomenat Paddington

Text: Michael Bond
Il·lustració: Peggy Fortnum
Editorial: Viena Edicions

Què faries si et trobessis un os al mig de l'andana d'una estació de trens? Potser no t'hi podries resistir i, com la senyora Brown, te l'enduries a casa. Els Brown han convidat el Paddington a berenar, però no s'imaginen la quantitat d'embolics que s'aniran succeint a partir d'aquell moment. I és que el Paddington és d'aquella mena d'ossos als quals sempre els passen coses.

imatge
+3

La Nuna sap llegir la ment

Text: Orit Gidali
Il·lustració: Aya Gordon-Noy
Editorial: BiraBiro

A vegades pensem una cosa però en diem una altra. La Nuna, amb les seves ulleres màgiques, sabrà tot el que pensen els seus amics i s'endurà més d'una sorpresa!

imatge
+6

Jatakes. Sis contes budistes

Text: Marta Millà
Il·lustració: Rebeca Luciani
Editorial: Fragmenta

Fa molts i molts anys, van néixer uns animals molt peculiars i amb poders màgics. Vivien al sud-est asiàtic. La llegenda explica que encomanaven l'alegria i la bondat per allà on passaven. Els Jatakes narren les històries d'aquests animals exemplars, com la de la petita cotorra que va voler salvar els seus amics del bosc amenaçats per un incendi. 

imatge
+8

La crida de la rabosa. Comencilda, Secundina i Acabilda

Text: Jordi Raül
Il·lustració: Antoni Laveda
Editorial: El Bullent

Aquí trobaràs dues rondalles en què una guineu (rabosa) intenta enganyar un gat. Però com que tots dos animals són molt astuts, no queda clar si ho aconseguirà.

imatge
+10

La Trementina i les plagues de la maga Urtica

Text: Àfrica Ragel
Il·lustració: Sergi Càmara
Editorial: Barcanova

La Trementina viu amb la seva tieta. Un migdia, en tornar de l'escola, la tieta li diu que no pot tornar-hi a la tarda perquè ha descobert una cosa terrible: les prímules s'estan morint. La Trementina no entén que això sigui tan greu, però la tieta assegura que això és un senyal d'una cosa pitjor. A partir d'aquest moment, comença l'aventura de la Trementina que haurà d'alliberar l'Onagra, la princesa de les prímules que ha estat segrestada. Els seus enemics seran les plagues i les bèsties que envaeixen els conreus.

imatge
+3

El monstre petit diu NO!

Text: Kalle Güettler, Rakel Helmsdal i Áslaug Jónsdóttir
Il·lustració: Áslaug Jónsdóttir
Editorial: Sushi Books

Al Monstre Petit no li agrada el Monstre Gran. Sempre que va a casa seva vol manar, li agafa tots els retoladors nous i no els hi posa la tapa, empaita altres monstres... Definitivament, no és un bon amic. Un dia, el Monstre Gran truca a la porta i el Monstre Petit haurà de ser valent.

imatge
+6

Georgina Empaitadracs

Text: Miquel Rof
Il·lustració: Miquel Rof
Editorial: Claret Kids

El príncep Blau i el seu ajudant, el Porquet Setciències, s'han perdut al bosc. Per molt que intenten buscar la manera de tornar a casa, no se n'ensurten i un drac ferotge els captura. El drac els tanca en un pot de vidre. L'única manera de sortir d'allà té un nom: Georgina Empaitadracs. Serà possible que una noia, la Georgina, salvi al Príncep Blau?

imatge
+8

El jardí de les meravelles

Text: Jenny Broom
Il·lustració: Kristjan S. Williams
Editorial: Flamboyant

Gràcies a aquest llibre, podràs passejar-te per la selva de l'Amazones, nedar entre els peixos a la Gran Barrera de Corall, suar al desert de Chichuahua o pujar a l'Himàlaia, el sostre del món. En aquest viatge, descobriràs com els animals s'adapten i sobreviuen a cadascun dels ecosistemes.

imatge
+10

L'arbre de les mentides

Text: Frances Hardinge
Il·lustració: Chris Riddell
Editorial: Bambú

El pare de la Faith apareix mort i ningú sap exactament què ha passat. Alguns diuen que s'ha suïcidat, però la Faith es nega a acceptar-ho i es proposa investigar què ha passat per descobrir la veritat. Durant la investigació descobreix que entre les pertinences del pare hi ha un arbre d'una espècie molt estranya. L'arbre s'alimenta de les mentides que li xiuxiuegen i dona uns fruits que revelen secrets ocults.

Premi Costa 2015 al millor llibre de l'any.

imatge
+3

Una casa per a en Max

Text: Junzo Terada
Il·lustració: Junzo Terada
Editorial: Corimbo

En Tabi és un ratolí que viu en una botiga petita en una ciutat petita. Cada dia l'endreça i la neteja. A la botiga hi ha moltes joguines i en Tabi es preocupa que totes trobin una llar per viure-hi. Però el Max, un gosset amb posat seriós i un collar vermell, no ho aconsegueix. En Tabi ho intenta tot, fins que un dia...