Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge
+3

Els meus amics

Text: Taro Gomi
Il·lustració: Taro Gomi
Editorial: Blackie Books

Una nena petita camina pel món. L'observa i aprèn. Aprèn de cada animal, de cada persona i de cada cosa que es troba. Perquè el món és ple de coses per aprendre. I ple d'amics que ens ensenyen!

imatge
+3

Pete el Gat. I love my White shoes

Text: Eric Litwin
Il·lustració: James Dean
Editorial: Lata de Sal

En Pete el Gat camina feliç i orgullós amb les seves vambes noves. Són blanques, però d'un blanc perfecte, perquè són noves de trinca. Bé, són blanques fins que entra en un camp ple de maduixes! De quin color seran les vambes després de trepitjar les maduixes? Un bon llibre per aprendre els colors en anglès i per aprendre que s'ha de continuar caminant encara que les coses no surtin com esperem.

imatge
+6

Els colors dels animals

Text: Alejandro Algarra
Il·lustració: Rocio Bonilla
Editorial: Edebé

Per què alguns animals tenen els colors tan brillants? Per què d'altres utilitzen els colors per camuflar-se? Per què les zebres tenen ratlles? Si vols saber les respostes, acompanya el Bru i la Irene en la seva investigació pel món animal.

imatge
+3

El drac vermell

Text: Max Velthuijs
Il·lustració: Max Velthuijs
Editorial: Libros del Zorro Rojo

En un petit país a l'extrem del món hi havia un poble que vivia en pau i sense gaires problemes. Un dia, un pagès es va queixar que li havia desaparegut la collita de blat. L'endemà va passar el mateix. I també l'altre. El cinquè dia, algú va veure foc al bosc i va cridar els bombers. Però no hi van haver de fer res perquè la causa de les flames era... la boca d'un drac. Què faran els habitants del poble amb el drac? El jutjaran per lladre? I què en pensarà, el drac, de les persones?

imatge
+10

Wonder

Text: R.J.Palacio
Il·lustració: R.J.Palacio
Editorial: La Campana

L'August té 10 anys i fa coses normals, però ell sap que no és un nen normal i corrent perquè el seu aspecte físic no ho és. Diferents operacions li han desfigurat la cara i li han impedit anar a l'escola fins a cinquè. L'experiència no serà fàcil per a ell. La resta de companys el veuen com un monstre, i, alguns d'ells, el maltracten. Però l'August no es rendirà. Una història que et captivarà des del primer moment, súper! I si ja te l'has llegit, pots continuar la saga amb les històries posteriors del Julian, el Plutó i la Charlotte.

imatge
+10

L'esperit del cabanyal

Text: Teresa Sanchís
Il·lustració: Abraham Mondría
Editorial: El Bullent

Els iaios del Guillem viuen al poble del Cabanyal, a València. En Guillem es va traslladar a Madrid i ara només hi torna per passar les vacances. Però aquest estiu serà diferent perquè un projecte urbanístic amenaça de fer desaparèixer la casa dels seus avis. En Guillem haurà de fer tot el possible per evitar-ho, fins i tot viatjar al passat.

imatge
+8

ABCIRCDARI

Text: Montse Ginesta
Il·lustració: Ed
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Un bon llibre per aprendre l'abecedari i també quines persones poden treballar en un circ. Cada lletra és la primera d'un personatge diferent del circ, que s'expliquen en forma de poema.

imatge
+6

El regal de mitjanit

Text: Hong Soon-mi
Il·lustració: Hong Soon-mi
Editorial: Tramuntana

La Llum i la Foscor han tingut cinc fills: l'Alba, el Matí, el Migdia, el Capvespre i la Mitjanit.  Mentre dormen, reben un regal del Temps que aniran descobrint quan despertin. Quan li toca despertar a la Mitjanit, ho fa molt espantada i necessitarà ajuda per poder superar la por. L'ajudarà algú?

imatge
+6

Els cinc sentits dels animals

Text: Alejandro Algarra
Il·lustració: Rocío Bonilla
Editorial: Edebé

Si t'agraden els animals, t'agrada aquesta col·lecció de ciència i curiositat. En Bru i la seva germana, la Irene, t'explicaran com els animals utilitzen els cinc sentits. Descobriràs, per exemple, quins són els animals que tenen més desenvolupada la vista i quins són els millors amb l'olfacte.

imatge
+6

Barzoolona. De safari per la ciutat

Text: Laia Falcón
Il·lustració: Jordi Duró
Editorial: La Galera

Coneixes Barcelona? Saps que hi ha amagats un munt d'animals? Has provat de trobar-los alguna vegada? Aquest llibre et proposa sortir a passejar en família per Barcelona i descobrir bèsties salvatges al bell mig del carrer o amagades a les façanes dels edificis. T'hi apuntes?

imatge
+6

Hopi i els indis

Text: Josep Ll. Badal
Il·lustració: Zuzanna Celej
Editorial: La Galera

És l'hora de la migdiada. A l'internat Sharlok Holme tothom descansa, però la Balbina, no. Està amagada al seu laboratori secret. Està acabant un invent i no vol que ningú la molesti. Després de molts intents, la Balbina aconsegueix crear un mitjà de transport que vola! Ella, en Hopi i en Ferran viatjaran fins al poblat dels indis hopi, a Amèrica. Un nou cas els espera!

imatge
+3

La Gina i la seva colla

Text: Marianne Dubuc
Il·lustració: Marianne Dubuc
Editorial: Tramuntana

Tres històries de la Gina i la seva colla. A la primera, la Gina fa un berenar al bosc dalt d'una branca. A la segona, tots van a la recerca d'un tresor que serà molt especial per a en Leo. I, finalment, hauran de buscar escalfor per a tres ous perduts. Quina de les tres t'agrada més?