Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge
+8

El desastrós Max Crumbly

Text: Rachel Renée Russell
Il·lustració: Rachel Renée Russell
Editorial: Estrella Polar

L'autora de la col·lecció "Diari d'una penjada" presenta, ara, en Max Crumbly, que comença una nova etapa a l'institut de South Ridge. La seva vida al nou centre no és fàcil per culpa d'en Doug Thurston, que té l'obsessió d'entaforar en Max dins la seva taquilla. A en Max li agradaria ser com el protagonista del seu còmic favorit i farà tot el possible per ser el nou heroi de l'institut!

imatge
+6

Sant Jordi i el drac

Text: Mònica A. Falguera
Il·lustració: Kasandra
Editorial: Susaeta

Diu la llegenda que fa molts anys, a la vila de Montblanc, hi havia un drac que tenia tot el poble espantat. Tenia tanta gana que, primer, es va menjar tot el bestiar; però, quan es va acabar, va voler començar amb els habitants de la vila. Potser ja saps com continua la llegenda, oi?

imatge
+3

Bada Botó

Text: Anna Vega i Marta Camellas
Il·lustració: Ed
Editorial: Bellaterra

La Rita es desperta contenta. Es vol posar un vestit preciós, però li falta un botó. La Rita el busca i el busca, però no el troba. Potser la pots ajudar tu, cantant la cançó de "Bada Botó". La trobaràs en el CD que acompanya el llibre.

imatge
+8

La família Busquet parla anglès

Text: Béatrice Veillon i Elena Iribarren
Il·lustració: Béatrice Veillon
Editorial: Vox

La família Busquet està formada pels pares, els fills, la Flora i el Néstor, i el gos, en Truc. Tots cinc viatgen a un munt de països on es parla anglès. La teva missió és buscar la família Busquet en les il·lustracions del llibre, aprendre paraules en anglès i curiositats sobre els països que visiten.

imatge
+8

Els dracs no saben nedar

Text: Vivian French i David Melling
Il·lustració: Vivian French i David Melling
Editorial: Baula

En Sam té quatre desitjos: el primer és canviar-se el nom;  el segon és ser un cavaller; el tercer, tenir una armadura de plata i un corser blanc; i el quart, viure aventures. Creus que ho aconseguirà? El primer que li toca fer és rescatar el drac Godfrey del pou.

imatge
+8

El rei Astoret

Text: Jordi Raül
Il·lustració: Priscila Aràndiga
Editorial: Edicions del Bullent

Fa molts anys, el rei Astoret va perseguir un teixó i li va disparar. L'animal es va convertir en la bruixa Safranera que va fer un encanteri al rei: "T'enamoraràs d'una bella fadrina que veuràs en somnis i no la trobaràs mai!". I així va ser. La Margarida Blanca, que era el nom de la jove, també somiava amb el rei Astoret i, per poder-lo trobar, havia de passar unes proves duríssimes.

imatge
+6

The witch's broom (english)

Text: Teresa Duran
Il·lustració: Teresa Martí
Editorial: Edicions del Roure de Can Roca

La bruixa Rottenbot vol volar amb la seva escombra. Com fan totes les bruixes! Però la seva escombra no funciona. Cada dia prova una cosa diferent! Però no acaba de trobar ni l'escombra ni la manera de volar. Així tots els dies de la setmana fins arribar al diumenge, que…

imatge
+6

Podries

Text: Joana Raspall
Il·lustració: Ignasi Blanch
Editorial: Takatuka

"Podries" és el títol d'un poema preciós de la Joana Raspall que ens ensenya que la nostra realitat podria ser molt diferent si haguéssim nascut en un altre lloc del món i amb una altra cultura. I que, potser, necessitaríem ajuda com ara la necessiten aquells que els ha tocat viure en un país en guerra. No girem l'esquena a qui ho necessita.

imatge
+6

Màgia amb aliments

Text: Mag Gerard
Il·lustració: Raquel Gu
Editorial: Cossetània

Si t'agrada la màgia i aprendre trucs nous, aquest llibre t'anirà genial. L'ha escrit un mag professional i recull un munt de jocs de màgia en què s'utilitzen exclusivament aliments. Ja pots practicar i deixar els teus amics bocabadats!

imatge
+6

L'hort del senyor Puig

Text: Maria Mercè Roca
Il·lustració: Cristina Fernández
Editorial: Barcanova

Tothom admira l'hort del senyor Puig. Té bones verdures, però també petits animals que ajuden a fer que l'hort mantingui un bon aspecte. Un dia, el senyor Puig va de casament i ha de passar tot el dia a fora. És un dia tan calorós que la collita es pot fer malbé per la manca d'aigua. Els animals de l'hort volen fer alguna cosa per salvar-lo i se n'adonaran que, si no treballen junts, fracassaran.

imatge
+3

La Mariona i els seus monstres

Text: Oriol Malet
Il·lustració: Oriol Malet
Editorial: La Galera

Una paret blanca. Uns quants pots de pintura a terra… i la imaginació de la Mariona. Amb només aquests tres elements, la Mariona és capaç de muntar una gran història. Un àlbum sense text per imaginar i interpretar la història a partir de grans il·lustracions.

imatge
+10

La pel·lícula de la vida

Text: Maite Carranza
Il·lustració: Iratxe López de Munáin
Editorial: Cruïlla

L'Olívia té 12 anys. És una nena com qualsevol altra. Té una mare actriu, un pare "missing" i un germà poruc, unes amigues llepafils, una tele espatllada... Un dia, mentre treballa en una feina de l'escola, se'n va la llum. La mare diu que és una avaria, però l'avaria dura dies i dies. Tampoc tenen gas, l'escola els reclama rebuts impagats i al supermercat, ja no hi poden anar a comprar. La crisi truca a la porta i el món de l'Olívia s'ensorra.

Premi El vaixell de vapor