Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge
+10

L'arbre de les mentides

Text: Frances Hardinge
Il·lustració: Chris Riddell
Editorial: Bambú

El pare de la Faith apareix mort i ningú sap exactament què ha passat. Alguns diuen que s'ha suïcidat, però la Faith es nega a acceptar-ho i es proposa investigar què ha passat per descobrir la veritat. Durant la investigació descobreix que entre les pertinences del pare hi ha un arbre d'una espècie molt estranya. L'arbre s'alimenta de les mentides que li xiuxiuegen i dona uns fruits que revelen secrets ocults.

Premi Costa 2015 al millor llibre de l'any.

imatge
+3

Una casa per a en Max

Text: Junzo Terada
Il·lustració: Junzo Terada
Editorial: Corimbo

En Tabi és un ratolí que viu en una botiga petita en una ciutat petita. Cada dia l'endreça i la neteja. A la botiga hi ha moltes joguines i en Tabi es preocupa que totes trobin una llar per viure-hi. Però el Max, un gosset amb posat seriós i un collar vermell, no ho aconsegueix. En Tabi ho intenta tot, fins que un dia...

imatge
+6

La senyora Penell i l'espantaocells

Text: Pablo Albo
Il·lustració: Pablo Auladell
Editorial: Thule

La senyora Penell estava enamorada de l'espantaocells. Ell era vell i tots els ocells el coneixien, però ella l'estimava. L'espantaocells, en canvi, no li acabava d'agradar que la senyora Penell canviés tant de parer: de vegades el nord, de vegades el sud,… Un dia, però, algú va canviar l'espantaocells però un altre de més modern.

imatge
+8

La increïble història de... la gran fuga de l'avi

Text: David Walliams
Il·lustració: Tony Ross
Editorial: Penguin Random House

Aquesta és la història d'en Jack, de 12 anys, i el seu avi. L'avi d'en Jack havia estat pilot d'avió i havia participat en la Segona Guerra Mundial. Ara, però, l'home s'ha fet gran, viu en una residència d'avis que detesta i comença a oblidar les coses. De fet, ha oblidat la seva edat i pensa que torna a ser el jove que va combatre a la guerra. En Jack pensa que tot és un joc i tots dos planegen una fuga espectacular: la gran fuga de l'avi! 

imatge
+3

Pete el Gat. I love my White shoes

Text: Eric Litwin
Il·lustració: James Dean
Editorial: Lata de Sal

En Pete el Gat camina feliç i orgullós amb les seves vambes noves. Són blanques, però d'un blanc perfecte, perquè són noves de trinca. Bé, són blanques fins que entra en un camp ple de maduixes! De quin color seran les vambes després de trepitjar les maduixes? Un bon llibre per aprendre els colors en anglès i per aprendre que s'ha de continuar caminant encara que les coses no surtin com esperem.

imatge
+10

Un mar d'històries. Dalí

Text: Jordi Nopca
Il·lustració: Albert Arrayàs
Editorial: Mediterrània

Salvador Dalí és un dels pintors catalans més importants de la història. Després de llegir aquest llibre, sabràs una mica més de la seva personalitat i entendràs molt millor la seva obra.

imatge
+3

Tots fem caca

Text: Taro Gomi
Il·lustració: Taro Gomi
Editorial: Blackie Books

 

Un llibre per ensenyar als més petits que els éssers vius tenim moltes coses en comú. Una d'aquestes coses és que tots mengem i necessitem treure del nostre cos el que no necessitem, és a dir, fem caca. Cada ésser viu la fa diferent, però, al final, no hi ha ningú que faci la caca millor que un altre.

imatge
+8

El meu germà és un superheroi

Text: David Solomons
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

En Luke té 11 anys i viu a Londres. Té un germà que es diu Zack. Un vespre, tots dos eren a la seva cabanya de l'arbre. En Luke llegia un còmic i en Zack feia deures de mates. El Luke va tenir ganes de fer pipí i, quan va tornar... el seu germà Zack tenia superpoders! Quina gran injustícia! Si ni tan sols li agraden els còmics! Resulta que, durant la visita al lavabo, un alienígena ha visitat en Zack i li ha donat superpoders per poder salvar un... no, encara millor, dos universos. Però, és clar, en Luke no el pot deixar sol!

imatge
+8

Poca broma amb les vacances

Text: Ester Farran
Il·lustració: Jordi Sales
Editorial: Edicions del Pirata

Arriben les vacances d'estiu i els pares de la Judit han decidit que marxi uns dies amb els avis al poble. Però no només això, la mare també ha pensat que l'amic de la Judit, en Johan, també hi anirà. La Judit està entusiasmada amb la idea! Tot va més o menys bé fins que comença el viatge en cotxe i punxen una de les rodes.

imatge
+8

L'Agus i els monstres. La carta més alta

Text: Jaume Copons
Il·lustració: Liliana Fortuny
Editorial: Combel

Arriba una nova aventura de l'Agus Pianola i la seva colla de monstres. Tots ells s'ho passen d'allò més bé fins que arriba el Dr.Brot amb les seves malifetes. Ara, s'ha empescat un torneig de jocs de taula que vol guanyar, evidentment, fent trampes. Creus que ho aconseguirà?

imatge
+3

Les butxaques de l'Angèlica

Text: Quentin Blake
Il·lustració: Quentin Blake
Editorial: Kalandraka

L'Angèlica Coll té un abric lila ple de butxaques. De cadascuna en pot treure els objectes més estranys i divertits del món. Amb ella no et pots avorrir mai! Què t'agradaria que tragués de la butxaca?

imatge
+6

Totes les coses perdudes

Text: Kelly Canby
Il·lustració: Kelly Canby
Editorial: Tramuntana

T'imagines que totes les coses que es perden al carrer anessin a parar a un mateix lloc? Això és el que, un dia, descobreix l'Oliva després de sentir un soroll estrany que sortia d'una claveguera. Com que ningú les reclama, l'Oliva pot agafar el que vulgui. Ni t'imagines el que acabarà agafant! De fet, què t'enduries, tu?