Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC3 - Triem els finalistes

Arriba la segona gala d'"Eufòria Dance", on el 20 ballarins semifinalistes hauran de mostrar les seves habilitats coreogràfiques per fer brillar el seu grup amb temes de Gwen Stefani, Stay Homas i Madonna, i amb una posada en escena que casa perfectament amb cada xou.

Després d'una primera gala en què 10 professionals van haver d'abandonar l'escenari, en aquesta segona quatre ballarins seran els eliminats. El jurat, format per Albert Sala, Marta Tomasa, Sandra Granada i un quart component sorpresa, apuja l'exigència i filarà molt més prim ajudant-se del Dance Var, on podran analitzar a càmera lenta els passos dels ballarins i ballarines.

En aquesta segona gala seran els exeufòrics Mariona, Edu i Laura qui acompanyaran l'actuació dels tres grups de ball. Entre altres sorpreses i emocions de la nit, la Mariona Escoda presentarà en primícia el seu nou single "Et deixo la mà", un avançament del seu nou àlbum, que presentarà l'any que ve. L'Edu Esteve, per la seva banda, també ens presentarà "La primavera", el seu primer senzill després del seu pas pel programa.

Al final de la nit, els concursants hauran d'explotar al màxim el seu potencial individual en la prova definitiva del freestyle per agradar al jurat i el públic del plató, que també tindrà poder decisiu sobre quins ballarins passaran a la tercera i última gala d'"Eufòria Dance".