Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC7 - Per l'amor de l'Esfinx

El monument de l'Esfinx està obert al públic per primera vegada i la Saoussen s'encarrega de les primeres visites guiades! Però la nostra jove guia desapareix dins la construcció com per acte de màgia. Amb una veu sepulcral, l'Esfinx proclama que només la retornarà a canvi del tancament del monument sagrat. Naturalment, la Mirette i el Jean-Pat surten a la recerca del rastre d'aquesta Esfinx amb estil propi i aviat descobreixen que es tracta d'un espectacle propi d'un truc de màgia. Per tal de desemmascarar els culpables, els nostres investigadors de primera línia hauran d'anar al basar. Allà és on trobaran l'amagatall del "dolent". Es tracta d'un fanàtic que ven rèpliques del monument.
De totes maneres, la nostra detectiu se'n refia una mica massa i cau al parany que li ha preparat, i arrossega el seu gat ajudant. Per tal de rescatar la Saoussen, els nostres dos herois hauran de, no només escapar-se ells mateixos, sinó també sotmetre's a la pitjor carrera de les seves vides... sobre camells i al desert! Tot una aventura ben diferent del que s'esperaven!