Milers de súpers amb les seves famílies d'arreu de Catalunya participen en la Supernit a les Biblioteques

L'edició d'aquest any ha arribat, per primera vegada, a comunitats catalanes de l'exterior

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Aquest vespre, 10.000 súpers amb les seves famílies han participat en una nova edició de la Supernit a les Biblioteques, una iniciativa del SX3 pel foment de la lectura, Enguany gairebé 200 biblioteques s'han sumat a l'activitat i, per primera vegada, també hi han participat les comunitats catalanes a l'Argentina, l'Equador, el Paraguai l'Uruguai.

Els Beta van convidar els súpers a anar a les biblioteques de Catalunya per acabar amb el Tiberivirus, un virus que volia fer desaparèixer tots els llibres de les biblioteques de Catalunya. Milers de súpers han respost a la crida i han seguit totes les instruccions dels bibliotecaris per aconseguir el repte de salvar els llibres. Durant tota la Supernit els súpers han jugat, cantat i ballat en una tarda plena de sorpreses i emocions.

Els súpers que han participat en la biblioteca popular de Mataró

Com en anteriors edicions, han participat biblioteques de tot Catalunya i s'han cobert gairebé el total de places disponibles. La novetat d'enguany és la participació de les comunitats catalanes de l'exterior com ara la biblioteca internacional d'Estocolm, i aquesta matinada, tarda per a ells, s'hi uniran el Casal de Catalunya de Paraná, a l'Argentina; el Casal Català de Guayaquil, a l'Equador; el Centre Català d'Asunción, al Paraguai, i el Casal Català de Montevideo, a l'Uruguai.

Súpers i famílies participants en la Biblioteca Internacional d'Estocolm

La Supernit a les Bibliotequesha estat organitzada pel SX3, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i les biblioteques públiques municipals, i enguany també ha comptat amb el suport de la Direcció General de la Catalunya Exterior.

Aquesta activitat té per objectiu promoure la lectura i les biblioteques públiques entre el públic infantil. La Supernit vol fer arribar als més petits la importància i el poder de la lectura i introduir la figura del llibre en les històries televisives dirigides al públic infantil.

Notícies relacionades
Vídeos relacionats