EXPERIÈNCIA FAMILIAR

El 31 de maig arriba una nova edició de la Supernit a les biblioteques!

Més de 200 biblioteques d'arreu de Catalunya participen en aquesta quarta edició, en què els Beta són els protagonistes

Supernit a les biblioteques, 31 de maig 2024 a les 19.00

El 31 de maig a les 19.00, el SX3, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, convida els súpers a participar en la quarta edició de la Supernit a les biblioteques. Les famílies ja es poden inscriure a les més de 200 biblioteques de Catalunya que hi participen. A més, una de les grans novetats d'enguany és que l'activitat s'ha obert a la comunitat catalana a l'exterior.

Les famílies ja poden anar a la biblioteca que tinguin més a prop a inscriure's. Podeu consultar el llistat a l'espai de la Supernit.

Enguany, els Beta són els protagonistes d'aquesta experiència relacionada amb el foment de la lectura. Un virus, el tiberivirus, s'ha empassat tots els llibres del món virtual i també els del magatzem, i ara amenaça de menjar-se els de totes les biblioteques de Catalunya.

 

Després de l'èxit de l'any passat amb el Titó i els Fa la la, aquest any seran els Beta els encarregats de compartir amb totes les nenes i nens aquesta activitat que pretén despertar el gust per la lectura. La Lola, la Kai, el Grau i el Jan, juntament amb els infants que hi participin, s'enfrontaran a un temible virus que vol acabar amb els nostres llibres i històries. I ho faran amb una combinació d'enginy, il·lusió, música i ball.

L'experiència, d'una durada d'uns 60 minuts, és gratuïta, i està adreçada a infants de fins a 14 anys i té les places limitades a la capacitat de cada biblioteca.

La Supernit és una iniciativa del SX3 i 3Cat en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya del Departament de Cultura per fomentar la lectura entre els nens i nenes i el coneixement de l'oferta i serveis de la xarxa de biblioteques d'arreu del país.