"Mic", 15 anys al costat dels més petits

El titella més tendre ja és un clàssic de la programació infantil

Mic, 15 anys al costat dels més petits
El Mic i en Cincsegons ens saluden

"Mic" és un espai televisiu pensat i fet per als nens i nenes més petits: ells en són el centre. Aquesta intenció fundacional es tradueix en un programa de titelles fresc, orgànic i que connecta amb el ritme vital dels infants.

A través de les petites aventures dels personatges, el programa posa l'atenció en valors com l'amistat, la natura i la llibertat. El Mic i els seus amics mostren, a partir de les seves relacions, models positius basats en el respecte per l'altre i l'expressió dels sentiments propis.

Amb un to alegre i vital, les històries del programa recorren l'univers temàtic que centra l'interès dels més petits, tot passant per cançons, contes, l'observació de la natura, els objectes domèstics i, sobretot, el joc com a entorn de gaudi i experimentació.

Tant el llenguatge com l'ús de la música; els materials i textures; el ritme narratiu... tot facilita la comprensió de les històries.
La connexió dels més menuts amb els personatges i la confiança de les famílies han fet possible que "Mic" s'hagi convertit en alguna cosa més que un espai televisiu, ja que es creen veritables llaços emocionals amb els espectadors.

Mic, 15 anys al costat dels més petits
El Mic i en Cincsegons ballen amb tutú (CCMA)

Durant aquest recorregut al costat dels petits, el Mic ha sigut protagonista de contes, una col·lecció de llibres d'endevinalles, dos projectes discogràfics i una pila d'articles de marxandatge, encapçalats pel peluix.

Al món del Mic tot està a punt per jugar i fer... MAC, MEC, MIC, TOCA'T EL MELIC!

 

 

Notícies relacionades