Ha nascut el Titó, una altra estrella del #NouSx3

Les dues primeres setmanes d'estrena, "Titó" ha estat el programa del món S3 que ha tingut més reproduccions en digital. I el tercer programa de tot TV3.

En Titó ha arribat a moltes cases i sembla que està tenint una bona acollida. Moltes famílies amb canalla petita ja canten "tititititó" tot el dia;)  Creiem que les primeres dades des de l'estrena fan pensar que als nens i nenes els agrada anar d'excursió amb en Titó i no hi ha res que ens pugui fer estar més contents.

En Titó coent castanyes (CCMA)

Com ha nascut en Titó?

"Titó" està pensat sobretot perquè els infants s'ho passin bé. Si, a més a més, aprenen d'on surten les pipes, com s'esquila una ovella o com es diu en anglès una determinada paraula, doncs perfecte. Però el nostre objectiu principal és que gaudeixin. Perquè divertir-se i jugar és tant o més important que adquirir coneixements.

Ha nascut el Titó, una altra estrella del #NouSx3
En Titó amb els gegants (CCMA)

Com és en Titó?

En Titó és alegre, entusiasta i curiós, i esperem que transmeti aquesta actitud positiva davant la vida a tots els infants que vulguin anar d'excursió amb ell. Volem que es meravellin amb la natura, que s'emocionin quan trobem la flor vermella que estem buscant, que es diverteixin imitant un tren, que juguin amb la seva ombra, que ballin amb el Gegant del Pi, que se sorprenguin amb l'òliba, que se sentin importants parlant directament a en Titó, que riguin quan ruixem el John C amb la mànega... En resum, volem infants feliços. I qui no?

"Titó" ha tingut una molt bona arrencada gràcies a vosaltres. Tenim moltes més excursions preparades i esperem que ens hi vulgueu acompanyar.

Notícies relacionades
anar a la dreta
anar a l'esquerra