Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Especial Volcans

L'"InfoK" ofereix una edició monogràfica, dedicada als volcans, amb motiu de l'erupció del volcà Cumbre Vieja de l'illa canària de La Palma. El programa fa un repàs de l'actualitat generada pel volcà canari i fa un reportatge protagonitzat per nens i nenes de l'illa que han hagut d'abandonar casa seva pel perill de la lava, que expliquen com estan vivint el seu dia a dia.

El geòleg de la UAB Isaac Corral respon els dubtes i preguntes sobre els volcans que els infokaires han fet arribar al programa durant aquesta setmana.

El "Piriscopi", la secció de ciència de Miquel Piris i Lluís Xufré, es fixa en alguns dels principis científics que s'amaguen darrere d'una erupció com la de La Palma.

El periodista científic Pere Renom fa un experiment per explicar, de forma molt didàctica i entenedora, com es pot provocar una erupció en miniatura i per què, precisament, els volcans tenen forma de con.

El programa també inclou una crònica protagonitzada pels alumnes de l'escola Volcà Bisaroques d'Olot, que parlen de les característiques de la zona volcànica que envolta la seva escola, a través d'una sortida a un antic volcà.

La directora i presentadora de l'"InfoK", Núria Vilanova, presenta tots aquests reportatges i cròniques des de diferents indrets de la zona volcànica de la Garrotxa i explicarà quin és el context i la història d'aquest indret únic a Catalunya