10 coses que has de saber del #NouSX3

El canal SX3 ara té dos móns, un per als infants més petits, l'S3, i un altre per als nens i nenes més grans, l'X3. Però hi ha més novetats

#NouSX3 #SomX3 #SomS3

1. Quins són els dos mons que s'han creat?

S3, amb continguts per a la primera infància, i X3, amb continguts per als més grans. No hi ha edats marcades. Cada usuari pot entrar indistintament on se senti més còmode.

10 coses que has de saber del #NouSX3
Logotip X3(SX3)

2. Què és X3+?
Un símbol que posem a aquelles sèries que, per complexitat o pel tipus de contingut que conté, estan pensades per a les edats més altes de l'X3.

L'X3, per als joves
kimetsu(ccma)

3. On es pot veure el #NouSX3?
A la TDT, com fins ara. Al nou web www.sx3.cat, la nova app de vídeo per a mòbils i tauletes SX3, a l'HBbtv (botó vermell) i a les aplicacions per a smart tv.

4. Cal resintonitzar el canal de la TDT?
No, no és necessari.

5. Què s'ha de fer per tenir les noves apps?
Només cal actualitzar-les en cas que ja les tinguis descarregades (tant l'app de vídeo per a mòbils o tauletes com les apps de les televisions connectades). Si encara no les tens, les trobaràs a tots els mercats d'aplicacions.

6. On es veu "L'Hora Boomer" i el canal 24 hores?
Només en l'entorn digital. L'emissió de la TDT va de les 6 h a les 22 h. Però a les plataformes digitals (web, app per a mòbils i tauletes, i apps smart tv) es pot continuar l'emissió en directe en HD a partir d'aquella hora. Pel que fa a "L'Hora Boomer", s'emet, només en aquestes plataformes digitals, a partir de les 22 h i fins a les 23 h.

10 coses que has de saber del #NouSX3
En Petri presenta la primera festa dels súpers(CCMA)

7. Encara s'oferiran activitats gratuïtes i concursos amb el carnet?
Sí. Tots els que tinguin el carnet tindran accés a un munt d'experiències familiars i podran participar en els concursos que s'organitzin. El carnet està vigent fins als 14 anys, com fins ara.

8. Si ja tinc el carnet, cal que el renovi?
No és necessari. El carnet actual és vàlid. Si ja el tens i el volguessis amb el nou disseny, només el tindràs en versió digital.

9. I si vull portar el carnet al mòbil?
Només cal que l'associïs a la nova app de vídeo SX3. L'app de carnet deixarà d'estar en servei en els pròxims mesos.

10 coses que has de saber del #NouSX3
SX3(SX3)

10. Hi haurà contingut per a les famílies i les escoles?
Sí. Al web del SX3 hi ha un espai adreçat exclusivament per a les famílies i els mestres on trobar des d'activitats per al cap de setmana, entrevistes d'interès o recursos per poder utilitzar a casa o a l'aula. L'adreça és: https://www.ccma.cat/tv3/sx3/families-escola/