QUÈ FEM AQUEST CAP DE SETMANA?

Gaudiu de l'esclat de la primavera amb el carnet!

Pol·linitzeu-vos de natura gaudint en família de parcs i jardins botànics i arquitectònics

Jardí Botànic Marimurtra de Blanes
Jardí Botànic Marimurtra de Blanes

Amb la primavera arriben també les ganes de sortir a l'aire lliure i gaudir de l'esclat de colors i olors de la natura. Per això us proposem un seguit de visites a parcs i jardins botànics i arquitectònics que podeu fer gratis amb el carnet.  

Al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes hi trobareu més de 4.000 espècies de plantes de cinc continents en un paratge idíl·lic damunt d'un penya-segat i amb vistes panoràmiques de la Costa Brava. Un lloc on descobrir el patrimoni botànic, arquitectònic i paisatgístic, obra d'un apassionat de la natura, Carl Faust.

Jardins Artigas de la Pobla de Lillet
Jardins Artigas de la Pobla de Lillet

I si el Marimurtra és el resultat d'una il·lusió particular, els Jardins Artigas de la Pobla de Lillet són un regal d'Antoni Gaudí. El geni de l'arquitectura va allotjar-se a la casa dels Srs. Artigas mentre projectava la construcció del Xalet del Catllaràs, a la Vall de Lillet. En agraïment a l'acollida i el tracte rebuts, Gaudí els va dissenyar el jardí arquitectònic, on es combina el recorregut natural amb la descoberta d'elements i racons que duen la signatura inconfusible del geni modernista. Us animeu a trobar-hi l'àliga, el bou i el lleó?

Parc Samà de Cambrils
Parc Samà de Cambrils

Un altre jardí amb molta història i natura és el Parc Samà de Cambrils. Un espai romàntic on, a més dels atractius vegetals, amb arbres monumentals, l'hivernacle o el laberint, hi trobareu el Bosc de les Daines i diversos espais amb aus com els guacamais o els faisans.  

I si voleu despertar el sentit de l'olfacte, no us podeu perdre el Parc de les Olors de Santa Eulàlia de Ronçana. Hi podreu fer una visita guiada per descobrir les plantes aromàtiques i medicinals i com es processen per utilitzar-les en medicina o cosmètica.  

Parc de les Olors de Santa Eulàlia de Ronçana
Parc de les Olors de Santa Eulàlia de Ronçana

Amb aquestes propostes podreu gaudir de l'arribada de la primavera i del contacte amb la natura en família, gratis amb el carnet. I recordeu que trobareu moltes més activitats i experiències a la web del SX3

Notícies relacionades
anar a la dreta
anar a l'esquerra