En Bao fa amics ajudant als nens i les nenes a cuidar-se la vista

Recordeu el conte del Bao? L'heu vist ja?

L'Alfons Bielsa és el president del Col·legi d'Optometristes de Catalunya, tot un expert en la vista, i quan va veure el conte del Bao va decidir que volia conèixer els autors que van donar-li vida. Què lluny que ha arribat la fama del nostre amic Bao!
 


Acompanyat per l'equip del programa, l'Alfons ha anat a l'escola Pere Vila per trobar-se personalment amb les nenes i nens de les classes 2B i 2C per felicitar-los i parlar sobre com cuidar-se els ulls.
 


Sabíeu que les pantalles dels aparells electrònics com ara els mòbils, tabletes, ordinadors i televisors emeten una llum blava que fa que els nostres ulls i el nostre cervell tinguin la sensació de que es de dia, encara que sigui de nit! Per això es millor no fe servir pantalles quan ens anem a dormir si volem descansar be i aixecar-nos el dia següent amb més energia!
 


Si vols saber mes coses sobre la cura dels ulls fes-li una visita al Bao al apartat de contes entrellaçats de la Biblioteca del nostre web i de pas dibuixa unes ulleres divertides fen servir el taller de dibuix. Entre tots farem una col·lecció fantàstica !!
 


A què espereu? Veniu a dibuixar i uniu-vos al cercle d'amics d'en Bao! I recordeu de cuidar la vostra vista!