Una mà de contes i els Jocs Florals a Catalunya

L'any passat Barcelona, de la mà d'en Bao i els alumnes de l'escola Pere Vila. I gràcies al conte "Mesela i Naïm", aquest any, Catalunya

L'any passat Barcelona, de la mà d'en Bao i els alumnes de l'escola Pere Vila. I gràcies a la bona feina que van fer, aquet any Catalunya. Ara de la mà de Mesela i Naim, l'obra guanyadora a la categoria Conte Audiovisual Il·lustrat dels Jocs Florals Escolars de Catalunya, realitzada pels alumnes de l'Institu Escola Daniel Magrané de Jesús-Tortosa. Felicitats!!



Per unanimitat del jurat, el premi ha estat atorgat a l'obra Mesela i Naim, per haver sabut compaginar una tècnica clàssica com ara el teatre d'ombres, amb una estètica futurista pròpia de la imatge electrònica, en el tractament d'un tema d'actualitat com el dels refugiats.
 


El premi ja el sabeu: produir un nou capítol d'Una mà de contes a partir de l'obra premiada i en col·laboració directa amb els seus autors i amb els professors de l'escola guanyadora. Així començarem el pròxim curs revisant el guió per donar-li un format televisiu, planificant i preparant tot el material necessari per la gravació que farem abans de les vacances de cap d'any i organitzant la presentació del nou capítol, per l'estrena de la primera emissió durant el primer trimestre del proper any. Tenim feina pel davant. Ànims als guanyadors i felicitats de nou.