Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T2xC2 - Comença la competició

El programa es posa en marxa formant els tres grups de treball, capitanejats pels tres assistents del coreògraf, que va preguntant a cada aspirant amb qui dels tres assistents vol formar equip (l'ordre es fa per sorteig). Cada grup de vuit aspirants més el seu capità rep l'encàrrec del coreògraf de fer una impressionant coreografia i posada en escena d'un medley temàtic en un exterior arquitectònicament interessant. En aquest episodi, tres aspirants, un de cada grup, hauran d'abandonar la competició. Després de veure totes les actuacions grupals, el jurat fa una valoració global de cada equip.

Un cop ja s'han vist les tres grans actuacions, el jurat decideix quins concursants passen directament al programa següent i quins van a la Zona de Perill, basant les seves argumentacions en el Dance Var. Els concursants que són a la Zona de Perill s'ho juguen tot a la prova final, la més emblemàtica del programa: el freestyle. Posteriorment, el jurat comunica quin és el concursant de cada grup que ha d'abandonar la competició.

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English