QUÈ FEM AQUESTA SETMANA?

Celebreu la Pasqua amb el carnet!

Receptes per llepar-se'n els dits i una cita imprescindible amb la tradició per gaudir de la Setmana Santa en família

Museu Xocolata (Barcelona)
Museu Xocolata (Barcelona)

Des del SX3 us proposem un seguit d'activitats per fer durant la Setmana Santa, que podreu fer de forma gratuïta amb el carnet. Redescobriu la xocolata amb aquestes visites i tallers i connecteu amb la tradició a través del teatre.  

Si sou llaminers, us proposem aquest taller per llepar-vos-en els dits, de la mà del Museu de la Xocolata, perquè pugueu deixar anar la imaginació creant i decorant piruletes de diferents formes i gustos. També podreu fer una visita guiada al museu, on descobrireu els orígens de la xocolata i les seves múltiples propietats. El museu es troba ubicat en un edifici històric, l'antic convent de Sant Agustí, que ja guarda relació amb la xocolata. Us animeu a coneixe'l? Amb el carnet podeu fer aquesta activitat el primer diumenge de cada mes. Cal consultar horaris i disponibilitat a la web.

Espai Xocolata Simon i Coll a Sant Sadurní d'Anoia
Espai Xocolata Simón Coll a Sant Sadurní d'Anoia

I si amb la visita al museu encara teniu ganes de gaudir de la xocolata com mai, podeu submergiu-vos en una experiència innovadora que us despertarà els cinc sentits a l'Espai Xocolata Simón Coll. Es tracta d'una visita guiada a una autèntica fàbrica de xocolata, ubicada a Sant Sadurní d'Anoia, on podeu endinsar-vos a fons en el món de la xocolata. Viatjant des d'una plantació de cacau fins a la degustació de la xocolata acabada de fer. Els nens i nenes que facin aquesta experiència rebran un obsequi. Les visites duren uns 50 minuts i s'aconsella reservar-les des de la web.

Cookiteca (Barcelona)
Cookiteca (Barcelona)

Us animaríeu a fer la vostra pròpia mona de Pasqua? Si és així, aquesta activitat és per a vosaltres. Des de la Cookiteca proposen un seguit de tallers de cuina en família on podreu fer una mona de pa de pessic tradicional i podreu decorar-la amb ous de Pasqua pintats al vostre gust! Els nens i nenes amb el carnet poden fer aquesta activitat de forma gratuïta. S'ha de fer reserva prèvia per telèfon o per correu electrònic, consultant disponibilitat a la web. 

'La Passió' d'Olesa de Montserrat
"La Passió" d'Olesa de Montserrat

I si sou fans del teatre, no us podeu perdre l'obra més icònica de la Setmana Santa, ''La Passió'' d'Olesa de Montserrat. Viviu com mai aquesta representació vibrant en un escenari de 500 metres quadrats que us atraparà tant si ja la coneixeu com si és la primera vegada que l'aneu a veure. Les entrades les podeu reservar online o adquirir-les a la taquilla el mateix dia. Gaudiu de "La Passió" més espectacular, que superarà les vostres expectatives. Us ho perdreu? 

Amb totes aquestes propostes, podeu gaudir plenament de la Setmana Santa en família. I recordeu que trobareu moltes més activitats i experiències a la web del SX3.